Arrangement

 Bijzondere familiefotoshoot 
Ben je op zoek naar een bijzondere, unieke ervaring met het gezin of de gehele familie? Wellicht is deze familieshoot wel iets voor jullie. Neem eens de tijd om stil te staan in het moment en een bijzondere herinnering vast te leggen. Dit in de vorm van een tijdloos beeld, samen met alle mensen die je liefhebt. Een beeld waar jij en je familie jaren plezier van hebben en met een glimlach naar terugkijken. Want, geloof ons: meestal is het ook grappig.

Wij streven naar een gezellige en ongedwongen familiefotoshoot. Wij willen dat een ieder  zich op zijn gemak voelt, zichzelf is en dat kan terugzien in de foto. Dit is wie je bent, en wat jou mooi maakt.

Onze fotostudio ligt gelegen op loopafstand van de bruisende binnenstad van Volendam. Ook hier is genoeg te zien en beleven. Neem een kijkje in de haven, proef ’n lekker visje of sluit de dag gezellig af met een etentje op De Dijk. Wil je hier een compleet uitje van maken? Neem dan contact met ons op. Ook dit kunnen wij voor jullie verzorgen in de vorm van een arrangement.

Wil je meer informatie ontvangen? Laat hier je gegevens achter.

Aanmelden minishoot

Minishoot woensdag 26 februari 2020 (10:00-17:00 uur)

.

 

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better