Newborn fotografie

Newborn fotografie

 

 

 

Neem contact op                            Maak direct een afspraak

 

We made a wish, and you came true 
Tijdens een newborn fotoshoot wordt de baby op zijn/haar prilste moment vastgelegd. Zo puur, ongedwongen en écht: dat zijn newborn beelden. Dat schattige neusje, die lieve handjes en zachte voetjes: voor je het weet, ben je vergeten hoe klein alles was. Met een newborn shoot laten we de tijd even stilstaan en maken we portretten van jullie pasgeboren kindje. Een bijzonder moment, misschien is het wel de eerste keer dat jullie samen op pad gaan. 

We hebben een ruime ervaring in newborn fotografie en werken met twee newborn fotografe die de fijnste kneepjes van het vak kennen. Je wilt wel het vertrouwen hebben dat jullie baby in goede handen is en zich op zijn/haar gemak voelt. Dat vinden wij net zo belangrijk. Het fotograferen van een pasgeboren baby is namelijk echt een vak apart. Het vraagt om geduld, kennis en alle aandacht. We denken graag met jullie mee en bespreken jullie wensen vooraf.  

Onze werkwijze
De newborn shoot vindt meestal plaats binnen 1-3 werkdagen na de geboorte. Aangezien dit een redelijke korte tijd is, raden wij het aan deze shoot op tijd in te plannen. Baby’s zijn in de eerste weken na de geboorte het meest flexibel en slapen veel. Hierdoor krijg je beelden van je baby in de meest natuurlijke houdingen. Daar draait het immers om bij een newborn shoot. De fotosessie zal ongeveer 2 à 3 uur in beslag nemen, waardoor we ons geheel kunnen aanpassen aan het ritme van de baby. We zorgen ervoor dat de fotostudio op de juiste temperatuur is bij aankomst en voor de juiste setting: van warme dekentjes tot fijne, rustgevende geluidjes op de achtergrond. 

Is jullie baby net iets ouder dan drie weken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Is jullie baby’tje veel ouder dan drie weken? Bekijk dan onze babyfotografie. Newborn foto’s zijn ook leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld tijdens een babyshower. 

Prijs: op aanvraag

 

Deze klanten gingen je voor

Natascha, jij bent echt een topfotograaf! Je levert super mooi werk af. Heel erg blij mee! 

- Wilma & Natasja

Al tien jaar lang heeft Natascha alle belangrijke momenten in ons leven op een geweldige manier vastgelegd. Onder andere onze bruiloft, zwangerschappen, foto’s voor de geboortekaartjes en altijd in de kenmerkende, herkenbare stijl, waardoor alle foto’s altijd goed bij elkaar passen. We hopen minimaal de volgende tien jaar nog vaak met de jongens langs te komen!

- Bart

Natascha heeft prachtige foto’s gemaakt. Ter herinnering aan ons trouwen. In een ontspannen en relaxte sfeer. Voor ons was het vanaf begin duidelijk dat zij diegene zou zijn die onze reportage van ons gezin zou gaan maken. Ze neemt alle tijd voor je. Een zeer professionele topfotografe.

- Nicole

Topfotografe met een passie voor haar werk.

- Albert

Vandaag heb ik het allermooiste cadeau gekregen wat ik mij kon wensen. Een prachtige foto van mijn twee kinderen! Ze zijn prachtig geworden. Ik wens iedere ouder zo’n prachtige foto toe, ze zijn op zo’n bijzondere manier vastgelegd. 

- Anja

Dank je wel Natascha, blij dat je mijn kinderen weer zo mooi hebt gefotografeerd. Wat een verassing weer.

- Petra

De beelden die ik heb gekregen, maken mij als moeder nog trotser. Natascha heeft de puurste vorm van onze kindjes weten te vangen in een beeld.

- Maribel & Robbie

Bedankt weer voor de prachtige foto’s Natascha, zo blij mee.

- Naiyara

Weer een top shoot gehad, resultaat is weer fantastisch.

- Michiel

Altijd verzekerd van mooi werk.

- Dennis

Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, professionele aanpak en daardoor geweldige foto’s. Zeer tevreden mee. Goed werk Natascha!

- Marianne, Clyde & Rosa

Wat een ervaring heb ik mogen meemaken. Foto’s van de kinderen laten maken die zo mooi zijn geworden. Ze werkt heel goed samen met kinderen en het eindresultaat is gewoonweg schitterend.

- Bas

Prachtig en authentiek. Een aanrader!

- KateClose
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better