Tarieven

Vanaf april is het mogelijk om weer een familieshoot, portretshoot of zakelijke/persoonlijke branding shoot in te plannen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je hier graag meer over!

 

familiefotoshoot van hees fotografie

Familiefotoshoot
Een uniek beeld  van jou en je gezin en/of familie? Misschien is het er nog nooit van gekomen of ben je juist op zoek naar iets specifieks. In dat geval denken we graag met je mee! Zelf gaan wij voor ongedwongen, tijdloze, speelse én herkenbare beelden. Want jezelf, maar ook je dierbaren écht herkennen op een beeld is pas echt iets waard. En een bijzondere herinnering voor later. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

€295 | Lees meer

portretfotografie van hees fotografie

Portretfotoshoot
Een bijzonder beeld van je kind(eren) of van jezelf? Ga dan voor een portretshoot! Met een portretshoot focussen we op details.  Het resultaat is een krachtig en veelzeggend beeld. Zowel geschikt als persoonlijk (én uniek) interieurstuk, maar ook voor zakelijk gebruik. Bijvoorbeeld voor je accounts op social media of je website. Interesse in zakelijk advies? Bekijk dan ook eens onze branding-fotoshoot.

€350 | Lees meer

branding fotoshoot

Branding
Wil je eens een review op de portretten van je onderneming? Want vertellen ze nog wel joúw verhaal? Sluiten ze nog steeds aan op je visie en missie? Met een intakegesprek zoeken we samen naar antwoorden op al deze vragen. Met als doel beelden te creëren die naadloos aansluiten en jou/je onderneming krachtiger zullen neerzetten. Want een beeld zegt wel degelijk meer dan 1000 woorden!

€795 

 

 

Deze klanten gingen je voor

Natascha, jij bent echt een topfotograaf! Je levert super mooi werk af. Heel erg blij mee! 

- Wilma & Natasja

Al tien jaar lang heeft Natascha alle belangrijke momenten in ons leven op een geweldige manier vastgelegd. Onder andere onze bruiloft, zwangerschappen, foto’s voor de geboortekaartjes en altijd in de kenmerkende, herkenbare stijl, waardoor alle foto’s altijd goed bij elkaar passen. We hopen minimaal de volgende tien jaar nog vaak met de jongens langs te komen!

- Bart

Natascha heeft prachtige foto’s gemaakt. Ter herinnering aan ons trouwen. In een ontspannen en relaxte sfeer. Voor ons was het vanaf begin duidelijk dat zij diegene zou zijn die onze reportage van ons gezin zou gaan maken. Ze neemt alle tijd voor je. Een zeer professionele topfotografe.

- Nicole

Topfotografe met een passie voor haar werk.

- Albert

Vandaag heb ik het allermooiste cadeau gekregen wat ik mij kon wensen. Een prachtige foto van mijn twee kinderen! Ze zijn prachtig geworden. Ik wens iedere ouder zo’n prachtige foto toe, ze zijn op zo’n bijzondere manier vastgelegd. 

- Anja

Dank je wel Natascha, blij dat je mijn kinderen weer zo mooi hebt gefotografeerd. Wat een verassing weer.

- Petra

De beelden die ik heb gekregen, maken mij als moeder nog trotser. Natascha heeft de puurste vorm van onze kindjes weten te vangen in een beeld.

- Maribel & Robbie

Bedankt weer voor de prachtige foto’s Natascha, zo blij mee.

- Naiyara

Weer een top shoot gehad, resultaat is weer fantastisch.

- Michiel

Altijd verzekerd van mooi werk.

- Dennis

Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, professionele aanpak en daardoor geweldige foto’s. Zeer tevreden mee. Goed werk Natascha!

- Marianne, Clyde & Rosa

Wat een ervaring heb ik mogen meemaken. Foto’s van de kinderen laten maken die zo mooi zijn geworden. Ze werkt heel goed samen met kinderen en het eindresultaat is gewoonweg schitterend.

- Bas

Prachtig en authentiek. Een aanrader!

- Kate

 

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better