Portretfotografie

Portretfotografie

 

 

Portretfotografie is net even anders dan alle andere soorten fotografie. Een portret heeft een bijzondere uitsnede, waar voornamelijk wordt ingezoomd op het gezicht. De focus ligt op het vastleggen van bijzondere karaktereigenschappen, gelaatsuitdrukken, maar vooral de eigenheid van de persoon. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke en simpele portretten, en vooral sterk in het schieten van kinderportretten. Een portret van je kind is meer waard dan kunst en wil je maar al te graag aan je muur hebben hangen. Het beeld verjaart niet, maar wordt steeds meer waard. Ieder kind is uniek en dat proberen wij terug te laten komen in de portretfoto.

Prijs: €100,-

 

Neem contact op                            Maak direct een afspraak

 

Deze klanten gingen je voor

Natascha, jij bent echt een topfotograaf! Je levert super mooi werk af. Heel erg blij mee! 

- Wilma & Natasja

Al tien jaar lang heeft Natascha alle belangrijke momenten in ons leven op een geweldige manier vastgelegd. Onder andere onze bruiloft, zwangerschappen, foto’s voor de geboortekaartjes en altijd in de kenmerkende, herkenbare stijl, waardoor alle foto’s altijd goed bij elkaar passen. We hopen minimaal de volgende tien jaar nog vaak met de jongens langs te komen!

- Bart

Natascha heeft prachtige foto’s gemaakt. Ter herinnering aan ons trouwen. In een ontspannen en relaxte sfeer. Voor ons was het vanaf begin duidelijk dat zij diegene zou zijn die onze reportage van ons gezin zou gaan maken. Ze neemt alle tijd voor je. Een zeer professionele topfotografe.

- Nicole

Topfotografe met een passie voor haar werk.

- Albert

Weer een top shoot gehad, resultaat is weer fantastisch.

- Michiel

Altijd verzekerd van mooi werk.

- Dennis

Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, professionele aanpak en daardoor geweldige foto’s. Zeer tevreden mee. Goed werk Natascha!

- Marianne, Clyde & Rosa

Wat een ervaring heb ik mogen meemaken. Foto’s van de kinderen laten maken die zo mooi zijn geworden. Ze werkt heel goed samen met kinderen en het eindresultaat is gewoonweg schitterend.

- Bas

Alles was keurig op tijd binnen, zodat de aannemer alles kon ophangen. Erg mooi, dank je wel! 

- Ilse