Ons team

 

Een fotosessie is een intiem moment, maar voor sommigen ook ongemakkelijk. Het is dan wel zo fijn om te weten met wie je te maken hebt en dit moment deelt. Wij stellen ons daarom graag aan je voor. 

 


Van Hees Fotografie - Natascha

Natascha | Fotograaf en Eigenares
Mijn naam is Natascha en ik ben eigenares van fotostudio Van Hees Fotografie. Naast mijn passie voor fotograferen, houd ik van het stylen van interieurs, sporten, maar het meest van het moeder zijn van twee prachtige dochters. Mijn vader was fotograaf en van hem heb ik de liefde voor het vak en ondernemerschap meegekregen. Ik ben sinds 1989 werkzaam in de fotografie. De laatste 20 jaar heb ik mij gespecialiseerd in het maken van beelden van baby’s, kinderen en families. Voor mij is het belangrijk dat mensen zichzelf kunnen zijn. Ik streef ernaar dat ‘mijn’ beelden jarenlang onderdeel mogen uitmaken van jullie interieur. En dat dat ene moment als bijzonder wordt herinnerd. 


Van Hees Fotografie - Yentl

Yentl | Marketeer en beheerder Social Media
Ik ben Yentl, 28 jaar oud en de dochter van Natascha. Ik hielp vanaf jongs af aan mee in de fotostudio van mijn ouders en opa. Ik hielp hen waar nodig, ging mee naar beurzen en genoot mee van al het moois dat zij hebben gemaakt. Ik ben twee jaar geleden cum laude afgestudeerd aan de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten en de social media-kanalen: van Facebook en Instagram tot aan mailings. Fysiek zul je mij dus niet snel zien, want ik verschuil me voornamelijk achter een computer. Ik vind het leuk dat ik al mijn opgedane kennis mag toepassen in de praktijk, en dat bij een bedrijf waar ik trots op ben.

 

 

Een tijdloos beeld naar je eigen wens?

 

Maak direct een afspraak

 

Deze klanten gingen je voor

Natascha, jij bent echt een topfotograaf! Je levert super mooi werk af. Heel erg blij mee! 

- Wilma & Natasja

Al tien jaar lang heeft Natascha alle belangrijke momenten in ons leven op een geweldige manier vastgelegd. Onder andere onze bruiloft, zwangerschappen, foto’s voor de geboortekaartjes en altijd in de kenmerkende, herkenbare stijl, waardoor alle foto’s altijd goed bij elkaar passen. We hopen minimaal de volgende tien jaar nog vaak met de jongens langs te komen!

- Bart

Natascha heeft prachtige foto’s gemaakt. Ter herinnering aan ons trouwen. In een ontspannen en relaxte sfeer. Voor ons was het vanaf begin duidelijk dat zij diegene zou zijn die onze reportage van ons gezin zou gaan maken. Ze neemt alle tijd voor je. Een zeer professionele topfotografe.

- Nicole

Topfotografe met een passie voor haar werk.

- Albert

Vandaag heb ik het allermooiste cadeau gekregen wat ik mij kon wensen. Een prachtige foto van mijn twee kinderen! Ze zijn prachtig geworden. Ik wens iedere ouder zo’n prachtige foto toe, ze zijn op zo’n bijzondere manier vastgelegd. 

- Anja

Dank je wel Natascha, blij dat je mijn kinderen weer zo mooi hebt gefotografeerd. Wat een verassing weer.

- Petra

De beelden die ik heb gekregen, maken mij als moeder nog trotser. Natascha heeft de puurste vorm van onze kindjes weten te vangen in een beeld.

- Maribel & Robbie

Bedankt weer voor de prachtige foto’s Natascha, zo blij mee.

- Naiyara

Weer een top shoot gehad, resultaat is weer fantastisch.

- Michiel

Altijd verzekerd van mooi werk.

- Dennis

Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, professionele aanpak en daardoor geweldige foto’s. Zeer tevreden mee. Goed werk Natascha!

- Marianne, Clyde & Rosa

Wat een ervaring heb ik mogen meemaken. Foto’s van de kinderen laten maken die zo mooi zijn geworden. Ze werkt heel goed samen met kinderen en het eindresultaat is gewoonweg schitterend.

- Bas

Prachtig en authentiek. Een aanrader!

- Kate

 

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better