Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie

 

 

 

Blozende wangen, glanzend haar en een prachtige ronde buik. Je kunt gerust zeggen dat je zwangerschap één van de meest bijzondere periodes in je leven is. Wij leggen dit bijzondere moment graag vast en weten hoe je lichaam het mooist uit de verf komt. Tijdens een ontspannen fotoshoot zorgen we voor een zwangerschapsfoto waar je later met een fijn gevoel op terugkijkt. 

Prijs: op aanvraag

 

Neem contact op                            Maak direct een afspraak

 

Deze klanten gingen je voor

Natascha, jij bent echt een topfotograaf! Je levert super mooi werk af. Heel erg blij mee! 

- Wilma & Natasja

Al tien jaar lang heeft Natascha alle belangrijke momenten in ons leven op een geweldige manier vastgelegd. Onder andere onze bruiloft, zwangerschappen, foto’s voor de geboortekaartjes en altijd in de kenmerkende, herkenbare stijl, waardoor alle foto’s altijd goed bij elkaar passen. We hopen minimaal de volgende tien jaar nog vaak met de jongens langs te komen!

- Bart

Natascha heeft prachtige foto’s gemaakt. Ter herinnering aan ons trouwen. In een ontspannen en relaxte sfeer. Voor ons was het vanaf begin duidelijk dat zij diegene zou zijn die onze reportage van ons gezin zou gaan maken. Ze neemt alle tijd voor je. Een zeer professionele topfotografe.

- Nicole

Topfotografe met een passie voor haar werk.

- Albert

Vandaag heb ik het allermooiste cadeau gekregen wat ik mij kon wensen. Een prachtige foto van mijn twee kinderen! Ze zijn prachtig geworden. Ik wens iedere ouder zo’n prachtige foto toe, ze zijn op zo’n bijzondere manier vastgelegd. 

- Anja

Patricia is een professionele fotografe, die vol passie haar werk maakt. Je merkt aan alles dat ze geniet van haar werk, wat je vervolgens terugziet in de beelden.

- Cynthia & Remco

De beelden die ik heb gekregen, maken mij als moeder nog trotser. Patricia heeft de puurste vorm van onze kindjes weten te vangen in een beeld.

- Maribel & Robbie

Weer een top shoot gehad, resultaat is weer fantastisch.

- Michiel

Altijd verzekerd van mooi werk.

- Dennis

Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, professionele aanpak en daardoor geweldige foto’s. Zeer tevreden mee. Goed werk Natascha!

- Marianne, Clyde & Rosa

Wat een ervaring heb ik mogen meemaken. Foto’s van de kinderen laten maken die zo mooi zijn geworden. Ze werkt heel goed samen met kinderen en het eindresultaat is gewoonweg schitterend.

- Bas

Prachtig en authentiek. Een aanrader!

- KateClose
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better