Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun broertje(s) en/of zusje(s). Zijn ze ongeduldig of snel afgeleid? Geen zorgen, onze kinderfotograaf is wel wat gewend.

 

Wat is het? 

Een kinderfotoshoot is een professionele shoot speciaal voor kinderen: van kinderportretten en actiefoto’s tot aan groepsfoto’s samen met andere broertjes en/of zusjes.

Voor wie is het? 

De fotoshoot is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Van baby’s en peuters tot tieners of twintigers.

Wat kost het? 

De prijs is vanaf €100, en geldig voor één kind. Per extra kind betaal je een meerprijs van €25. Deze prijs is inclusief een vergroting van 20 x 20 cm.

Aanbieding 

Nu je er toch bent, kun je ook profiteren van onze andere diensten tegen een minimaal tarief. Misschien wil je al een lange tijd een nieuwe profielfoto (formeel of informeel). Voor een extra opname betaal je nu slechts €25 extra!

Afspraak maken

 

Portfolio

Even voorstellen

Een fotosessie is een intiem moment, maar voor sommigen ook ongemakkelijk. Het is dan wel zo fijn om te weten met wie je te maken hebt en dit moment deelt. Wij stellen ons daarom graag aan je voor. Ons team bestaat uit een aantal fotografen, marketeer en archiefbeheerder/administratief medewerker. Wil je weten wat wij allemaal doen en wie wij nou eigenlijk zijn?

Lees verder

 

Wil je een afspraak maken? Of heb je vragen en wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Onze fotografie

Wij hebben 25 jaar ervaring in verschillende soorten fotografie, waaronder kinderfotografie. Maar wellicht dat je onze andere fotoshoots ook interessant vindt.

Familiefotografie

 

Meer informatie

Fotografie op locatie - Van Hees Fotografie

Fotografie op locatie

 

Meer informatie

Newborn fotografie

 

Meer informatie

 

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. 

 

Offerte aanvragen

 

Velen klanten gingen je voor

Natascha, jij bent echt een topfotograaf! Je levert super mooi werk af. Heel erg blij mee! 

- Wilma & Natasja

Al tien jaar lang heeft Natascha alle belangrijke momenten in ons leven op een geweldige manier vastgelegd. Onder andere onze bruiloft, zwangerschappen, foto’s voor de geboortekaartjes en altijd in de kenmerkende, herkenbare stijl, waardoor alle foto’s altijd goed bij elkaar passen. We hopen minimaal de volgende tien jaar nog vaak met de jongens langs te komen!

- Bart

Natascha heeft prachtige foto’s gemaakt. Ter herinnering aan ons trouwen. In een ontspannen en relaxte sfeer. Voor ons was het vanaf begin duidelijk dat zij diegene zou zijn die onze reportage van ons gezin zou gaan maken. Ze neemt alle tijd voor je. Een zeer professionele topfotografe.

- Nicole

Topfotografe met een passie voor haar werk.

- Albert

Vandaag heb ik het allermooiste cadeau gekregen wat ik mij kon wensen. Een prachtige foto van mijn twee kinderen! Ze zijn prachtig geworden. Ik wens iedere ouder zo’n prachtige foto toe, ze zijn op zo’n bijzondere manier vastgelegd. 

- Anja

Dank je wel Natascha, blij dat je mijn kinderen weer zo mooi hebt gefotografeerd. Wat een verassing weer.

- Petra

De beelden die ik heb gekregen, maken mij als moeder nog trotser. Natascha heeft de puurste vorm van onze kindjes weten te vangen in een beeld.

- Maribel & Robbie

Bedankt weer voor de prachtige foto’s Natascha, zo blij mee.

- Naiyara

Weer een top shoot gehad, resultaat is weer fantastisch.

- Michiel

Altijd verzekerd van mooi werk.

- Dennis

Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, professionele aanpak en daardoor geweldige foto’s. Zeer tevreden mee. Goed werk Natascha!

- Marianne, Clyde & Rosa

Wat een ervaring heb ik mogen meemaken. Foto’s van de kinderen laten maken die zo mooi zijn geworden. Ze werkt heel goed samen met kinderen en het eindresultaat is gewoonweg schitterend.

- Bas

Prachtig en authentiek. Een aanrader!

- Kate

 

 

Offerte aanvragen

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. Weet je nog niet zeker waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

 

[ultimate-faqs ]

 

 

Kinderfotoshoot Alkmaar

 

Bijzondere kinderfoto’s in Alkmaar

Onze kinderen zijn ons het meest dierbaar. En de foto’s van hen ook. Misschien laat je je kind(eren) wel jaarlijks professioneel fotograferen, of leg je ieder hapje en stapje zelf vast. Het doel van beiden is hetzelfde: waardevolle momenten vastleggen voor later. Dit is tevens het uitgangspunt voor al onze kinderfotoshoots. Wij vinden het belangrijk dat je juist de unieke karaktereigenschappen van je kind(eren) kunt terugzien in het beeld.

Een kinderfotoshoot in Alkmaar is er in verschillende soorten en smaken. Zo kiest de één voor een zwarte achtergrond, de ander voor wit of grijs. Misschien wil je de fotoshoot voornamelijk gebruiken voor het maken van afzonderlijke portretten van je kind(eren), of voor de groepsfoto met andere zusjes en/of broertjes. Of beiden. Ben je er nog niet helemaal uit of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Fotoshoot in Alkmaar voor kinderen

Wil je je kinderen professioneel laten fotograferen door ervaren fotografen in de omgeving van Alkmaar? Dan ben je bij ons aan het juist adres! Onze fotoshoots vinden plaats in onze fotostudio in Volendam, op ca. 30 kilometer van Alkmaar. Onze fotostudio is gemakkelijk te bereiken met de auto en beschikt over gratis parkeerplekken. Wil je je kind(eren) liever laten fotograferen op een speciale locatie? Ook dat kan. Zo kun je bijvoorbeeld zelf een locatie kiezen, of ons een locatie laten uitzoeken aan de hand van je persoonlijke wensen.

 

Kinderfotograaf in Alkmaar

Onze kinderfotografen hebben een ruime ervaring in het fotograferen van kinderen van alle leeftijden. Van baby’s en peuters tot tieners of twintigers. Een kinderfotoshoot in Alkmaar vergt een andere aanpak dan andere shoots, vooral als je te maken hebt met kleine kinderen. Ze kunnen weglopen van de setting, niet luisteren of in tranen uitbarsten tijdens de fotoshoot. Onze fotografen weten goed te handelen in dit soort situaties en kinderen vaak toch nog te motiveren. Om dit soort situaties te voorkomen, hebben we vaak van tevoren persoonlijk contact met onze klanten, zodat de kans dat dit gebeurt zo klein mogelijk is. Soms kan het helpen de fotoshoot te laten plaatsvinden op een ander moment op de dag, tijdens het vrolijkste uurtje van je kind. Ook raden we zijn/haar favoriete knuffel mee te nemen, dit helpt vaak ook en levert ook leuke en speelse beelden op.

Vind je het spannend en wil je graag van tevoren kennismaken met de kinderfotograaf? Dat snappen we! Je kunt ervoor kiezen om langs te komen in onze studio of telefonisch kennis te maken. Plan deze afspraak wel met ons in, zodat we een goed moment kunnen inplannen en je/jullie in alle rust en ruimte kunnen ontvangen en/of spreken.

 

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better