Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun broertje(s) en/of zusje(s). Zijn ze ongeduldig of snel afgeleid? Geen zorgen, onze kinderfotograaf is wel wat gewend.

 

Wat is het? 

Een kinderfotoshoot is een professionele shoot speciaal voor kinderen: van kinderportretten en actiefoto’s tot aan groepsfoto’s samen met andere broertjes en/of zusjes.

Voor wie is het? 

De fotoshoot is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Van baby’s en peuters tot tieners of twintigers.

Wat kost het? 

De prijs is vanaf €100, en geldig voor één kind. Per extra kind betaal je een meerprijs van €25. Deze prijs is inclusief een vergroting van 20 x 20 cm.

Aanbieding 

Nu je er toch bent, kun je ook profiteren van onze andere diensten tegen een minimaal tarief. Misschien wil je al een lange tijd een nieuwe profielfoto (formeel of informeel). Voor een extra opname betaal je nu slechts €25 extra!

Afspraak maken

 

Portfolio

Even voorstellen

Een fotosessie is een intiem moment, maar voor sommigen ook ongemakkelijk. Het is dan wel zo fijn om te weten met wie je te maken hebt en dit moment deelt. Wij stellen ons daarom graag aan je voor. Ons team bestaat uit een aantal fotografen, marketeer en archiefbeheerder/administratief medewerker. Wil je weten wat wij allemaal doen en wie wij nou eigenlijk zijn?

Lees verder

 

Wil je een afspraak maken? Of heb je vragen en wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Onze fotografie

Wij hebben 25 jaar ervaring in verschillende soorten fotografie, waaronder kinderfotografie. Maar wellicht dat je onze andere fotoshoots ook interessant vindt.

Familiefotografie

 

Meer informatie

Fotografie op locatie - Van Hees Fotografie

Fotografie op locatie

 

Meer informatie

Newborn fotografie

 

Meer informatie

 

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. 

 

Offerte aanvragen

 

Velen klanten gingen je voor

Natascha, jij bent echt een topfotograaf! Je levert super mooi werk af. Heel erg blij mee! 

- Wilma & Natasja

Al tien jaar lang heeft Natascha alle belangrijke momenten in ons leven op een geweldige manier vastgelegd. Onder andere onze bruiloft, zwangerschappen, foto’s voor de geboortekaartjes en altijd in de kenmerkende, herkenbare stijl, waardoor alle foto’s altijd goed bij elkaar passen. We hopen minimaal de volgende tien jaar nog vaak met de jongens langs te komen!

- Bart

Natascha heeft prachtige foto’s gemaakt. Ter herinnering aan ons trouwen. In een ontspannen en relaxte sfeer. Voor ons was het vanaf begin duidelijk dat zij diegene zou zijn die onze reportage van ons gezin zou gaan maken. Ze neemt alle tijd voor je. Een zeer professionele topfotografe.

- Nicole

Topfotografe met een passie voor haar werk.

- Albert

Vandaag heb ik het allermooiste cadeau gekregen wat ik mij kon wensen. Een prachtige foto van mijn twee kinderen! Ze zijn prachtig geworden. Ik wens iedere ouder zo’n prachtige foto toe, ze zijn op zo’n bijzondere manier vastgelegd. 

- Anja

Dank je wel Natascha, blij dat je mijn kinderen weer zo mooi hebt gefotografeerd. Wat een verassing weer.

- Petra

De beelden die ik heb gekregen, maken mij als moeder nog trotser. Natascha heeft de puurste vorm van onze kindjes weten te vangen in een beeld.

- Maribel & Robbie

Bedankt weer voor de prachtige foto’s Natascha, zo blij mee.

- Naiyara

Weer een top shoot gehad, resultaat is weer fantastisch.

- Michiel

Altijd verzekerd van mooi werk.

- Dennis

Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, professionele aanpak en daardoor geweldige foto’s. Zeer tevreden mee. Goed werk Natascha!

- Marianne, Clyde & Rosa

Wat een ervaring heb ik mogen meemaken. Foto’s van de kinderen laten maken die zo mooi zijn geworden. Ze werkt heel goed samen met kinderen en het eindresultaat is gewoonweg schitterend.

- Bas

Prachtig en authentiek. Een aanrader!

- Kate

 

 

Offerte aanvragen

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. Weet je nog niet zeker waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

 

[ultimate-faqs ]

 

 

Kinderfotoshoot Amsterdam

Onze kinderen zijn ons het meest dierbaar. En de foto’s van hen ook. Misschien laat je je kind(eren) wel jaarlijks professioneel fotograferen, of leg je ieder hapje en stapje zelf vast. Het doel van beiden is hetzelfde: waardevolle momenten vastleggen voor later. Dit is tevens het uitgangspunt voor al onze kinderfotoshoots.

Tijdloze kinderportretten in Amsterdam

Van Hees Fotografie is gespecialiseerd in het maken van unieke, maar tijdloze kinderportretten. Een kinderfotoshoot is bij ons nooit hetzelfde. Wij vinden het belangrijk dat de fotoshoot past bij je kind(eren), en dat zij zich op hun gemak voelen. Alleen dan krijg je de mooiste, en meest ongedwongen kinderfoto’s. Bedenk van tevoren wat je wensen zijn en bespreek deze met ons. Misschien wil je alleen een close-up van je kinderen, afzonderlijk van elkaar, met elkaar of beiden. Of misschien wil je een complete fotoshoot met allerlei verschillende beelden, ook dat kan.

Wij bespreken altijd van tevoren jullie wensen, zodat we jullie persoonlijk advies kunnen geven en ons voor kunnen bereiden op de fotoshoot. Zo geven we niet alleen kledingadvies, maar ook advies in het kiezen van de achtergrondkleur of van een juist tijdstip voor de fotoshoot. Uit ervaring weten wij welke tijdstippen het meest geschikt zijn voor jonge kinderen met een vast ritme. Maar ook hoe je je kind(eren) kunt voorbereiden op een fotosessie. Het kan voor sommige kinderen namelijk best spannend zijn. Wil je meer informatie over onze kinderfotoshoots ontvangen of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Fotoshoot voor kinderfeestje in omgeving Amsterdam

Niet alle kinderen staan te springen om op de foto te gaan, dit zijn meestal kinderen in bepaalde leeftijdscategorieën. Maar soms hebben ze er gewoon echt niks mee. Daarentegen zijn er ook kinderen die maar al te graag op de foto gaan, of ervan houden om in de spotlights te staan. Wellicht is het vieren van een kinderfeestje in een fotostudio dan wel ontzettend leuk!  

Vind je het leuk om voor je kind een verjaardagsfeestje te organiseren in onze studio? Neem dan contact met ons op. Wij vullen gezamenlijk het kinderfeestje in, geheel naar jullie eigen wensen. Zo kunnen wij zelfs een visagiste inhuren, waarbij de kinderen van tevoren worden opgemaakt. Dit is echt een belevenis! De kinderen worden dan voorzien van een kleine touch-up en een mooi kapsel. Er is ook een mogelijkheid om de kinderen te laten vertrekken met een geprinte foto, speciaal voor hun ouders om in te lijsten.

Onze fotostudio bevindt zich op ca. 30 minuten vanaf Amsterdam, namelijk in Volendam. Je kunt de dag afsluiten op de Dijk, of kiezen voor een volledig programma in onze studio. Wij maken kinderfeestjes op maat. De prijs is afhankelijk van het programma en het aantal kinderen.

De leukste kinderfotograaf in Amsterdam

Onze fotografen hebben een ruime ervaring in kinderfotografie. Ze weten hoe zij met kinderen om moeten gaan en hoe ze kinderen tijdens de fotoshoot kunnen stimuleren of kalmeren. Vind je het spannend en wil je eerst kijken of er een wederzijdse klik is? Dat kan! Je kunt kiezen voor een telefonische kennismaking of ervoor kiezen om langs te komen in onze studio. Stem dit wel van tevoren met ons af, zodat we jullie in alle ruimte en rust kunnen ontvangen.

 

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better