Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun broertje(s) en/of zusje(s). Zijn ze ongeduldig of snel afgeleid? Geen zorgen, onze kinderfotograaf is wel wat gewend.

 

Wat is het? 

Een kinderfotoshoot is een professionele shoot speciaal voor kinderen: van kinderportretten en actiefoto’s tot aan groepsfoto’s samen met andere broertjes en/of zusjes.

Voor wie is het? 

De fotoshoot is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Van baby’s en peuters tot tieners of twintigers.

Wat kost het? 

De prijs is vanaf €100, en geldig voor één kind. Per extra kind betaal je een meerprijs van €25. Deze prijs is inclusief een vergroting van 20 x 20 cm.

Aanbieding 

Nu je er toch bent, kun je ook profiteren van onze andere diensten tegen een minimaal tarief. Misschien wil je al een lange tijd een nieuwe profielfoto (formeel of informeel). Voor een extra opname betaal je nu slechts €25 extra!

Afspraak maken

 

Portfolio

Even voorstellen

Een fotosessie is een intiem moment, maar voor sommigen ook ongemakkelijk. Het is dan wel zo fijn om te weten met wie je te maken hebt en dit moment deelt. Wij stellen ons daarom graag aan je voor. Ons team bestaat uit een aantal fotografen, marketeer en archiefbeheerder/administratief medewerker. Wil je weten wat wij allemaal doen en wie wij nou eigenlijk zijn?

Lees verder

 

Wil je een afspraak maken? Of heb je vragen en wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Onze fotografie

Wij hebben 25 jaar ervaring in verschillende soorten fotografie, waaronder kinderfotografie. Maar wellicht dat je onze andere fotoshoots ook interessant vindt.

Familiefotografie

 

Meer informatie

Fotografie op locatie - Van Hees Fotografie

Fotografie op locatie

 

Meer informatie

Newborn fotografie

 

Meer informatie

 

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. 

 

Offerte aanvragen

 

Velen klanten gingen je voor

Natascha, jij bent echt een topfotograaf! Je levert super mooi werk af. Heel erg blij mee! 

- Wilma & Natasja

Al tien jaar lang heeft Natascha alle belangrijke momenten in ons leven op een geweldige manier vastgelegd. Onder andere onze bruiloft, zwangerschappen, foto’s voor de geboortekaartjes en altijd in de kenmerkende, herkenbare stijl, waardoor alle foto’s altijd goed bij elkaar passen. We hopen minimaal de volgende tien jaar nog vaak met de jongens langs te komen!

- Bart

Natascha heeft prachtige foto’s gemaakt. Ter herinnering aan ons trouwen. In een ontspannen en relaxte sfeer. Voor ons was het vanaf begin duidelijk dat zij diegene zou zijn die onze reportage van ons gezin zou gaan maken. Ze neemt alle tijd voor je. Een zeer professionele topfotografe.

- Nicole

Topfotografe met een passie voor haar werk.

- Albert

Vandaag heb ik het allermooiste cadeau gekregen wat ik mij kon wensen. Een prachtige foto van mijn twee kinderen! Ze zijn prachtig geworden. Ik wens iedere ouder zo’n prachtige foto toe, ze zijn op zo’n bijzondere manier vastgelegd. 

- Anja

Dank je wel Natascha, blij dat je mijn kinderen weer zo mooi hebt gefotografeerd. Wat een verassing weer.

- Petra

De beelden die ik heb gekregen, maken mij als moeder nog trotser. Natascha heeft de puurste vorm van onze kindjes weten te vangen in een beeld.

- Maribel & Robbie

Bedankt weer voor de prachtige foto’s Natascha, zo blij mee.

- Naiyara

Weer een top shoot gehad, resultaat is weer fantastisch.

- Michiel

Altijd verzekerd van mooi werk.

- Dennis

Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, professionele aanpak en daardoor geweldige foto’s. Zeer tevreden mee. Goed werk Natascha!

- Marianne, Clyde & Rosa

Wat een ervaring heb ik mogen meemaken. Foto’s van de kinderen laten maken die zo mooi zijn geworden. Ze werkt heel goed samen met kinderen en het eindresultaat is gewoonweg schitterend.

- Bas

Prachtig en authentiek. Een aanrader!

- Kate

 

 

Offerte aanvragen

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. Weet je nog niet zeker waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

 

[ultimate-faqs ]

 

 

Kinderfotoshoot Edam

Een kinderfotoshoot is geschikt voor iedereen die zijn/haar kinderen op een professionele manier wilt laten fotograferen. Wil je eens wat anders dan zelfgeschoten vakantiekiekjes of de wazige foto’s die je via Whatsapp door opa en oma toegestuurd krijgt? Deze beelden zijn absoluut niet minder leuk, maar wel minder geschikt om in hoge resolutie aan de muur te hangen.

Fotoshoot voor kinderen in Edam

Het kan zijn dat je specifieke wensen hebt voor de kinderfotoshoot in Edam. Bespreek deze van tevoren met onze fotografen, wij vinden het belangrijk dat wij jullie verwachtingen en wensen van tevoren scherp hebben. Zo kunnen onze fotografen hier zoveel mogelijk rekening mee houden, maar ook meedenken en advies geven. Onze fotografen hebben een ruime ervaring in het fotograferen van kinderen van alle leeftijden, van baby’s en peuters tot tieners. We staan voor een persoonlijke, toegankelijke en ongedwongen aanpak. Kinderen moeten zich op hun gemak voelen, en zich vrij voelen om te zijn wie ze willen zijn. Alleen dan krijg je de meest pure beelden, en een beeld waar je je kind in herkent, met zijn/haar eigen persoonlijkheid. 

Kinderportret in Edam

Onze fotostudio bevindt zich in Volendam, op ca. 5 minuten reisafstand van Edam. In onze studio maken wij dagelijks verschillende kinderportretten. Deze portretten zijn niet alleen qua setting uniek, maar worden ook voorzien van ons vaste kleurgebruik. Wij bieden de beelden uiteraard ook aan in andere tinten en kleuren, zoals zwart-wit, of bijvoorbeeld sepia. 

Een kinderportret is een beeld waarbij de focus ligt op het gezicht van je kind(eren), niet op de omgeving, setting of houding van het lichaam. Juist de gezichtstrekken, moedervlekjes en sproetjes zullen worden benadrukt. Je kunt het zien als een close-up. Een kinderportret kun je bijvoorbeeld ook gebruiken voor pasfoto’s (niet officiële documenten).

Unieke foto’s van kinderen in Edam

Wij variëren tijdens iedere kindershoot. Juist de afwisseling maakt het makkelijker voor het kind om zijn/haar aandacht te houden bij de fotoshoot. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met een close-up, een gezamenlijke foto van je kinderen, of afzonderlijke portretten. Bekijk ons portfolio om een idee te krijgen van alle mogelijkheden tijdens een kinderfotoshoot. Wil je een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee. Er zijn namelijk eindeloze mogelijkheden, en nieuwe ideeën ontstaan continu.

Wil je portretten van je kind(eren) als interieurstuk? Ook hierin geven wij advies. Velen andere klanten gingen je voor, van echte ‘photo walls’ tot aan XL-portretten geprint op exclusieve materialen, zoals hout, aluminium etc.

 

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better