Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun broertje(s) en/of zusje(s). Zijn ze ongeduldig of snel afgeleid? Geen zorgen, onze kinderfotograaf is wel wat gewend.

 

Wat is het? 

Een kinderfotoshoot is een professionele shoot speciaal voor kinderen: van kinderportretten en actiefoto’s tot aan groepsfoto’s samen met andere broertjes en/of zusjes.

Voor wie is het? 

De fotoshoot is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Van baby’s en peuters tot tieners of twintigers.

Wat kost het? 

De prijs is vanaf €100, en geldig voor één kind. Per extra kind betaal je een meerprijs van €25. Deze prijs is inclusief een vergroting van 20 x 20 cm.

Aanbieding 

Nu je er toch bent, kun je ook profiteren van onze andere diensten tegen een minimaal tarief. Misschien wil je al een lange tijd een nieuwe profielfoto (formeel of informeel). Voor een extra opname betaal je nu slechts €25 extra!

Afspraak maken

 

Portfolio

Even voorstellen

Een fotosessie is een intiem moment, maar voor sommigen ook ongemakkelijk. Het is dan wel zo fijn om te weten met wie je te maken hebt en dit moment deelt. Wij stellen ons daarom graag aan je voor. Ons team bestaat uit een aantal fotografen, marketeer en archiefbeheerder/administratief medewerker. Wil je weten wat wij allemaal doen en wie wij nou eigenlijk zijn?

Lees verder

 

Wil je een afspraak maken? Of heb je vragen en wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Onze fotografie

Wij hebben 25 jaar ervaring in verschillende soorten fotografie, waaronder kinderfotografie. Maar wellicht dat je onze andere fotoshoots ook interessant vindt.

Familiefotografie

 

Meer informatie

Fotografie op locatie - Van Hees Fotografie

Fotografie op locatie

 

Meer informatie

Newborn fotografie

 

Meer informatie

 

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. 

 

Offerte aanvragen

 

Velen klanten gingen je voor

Natascha, jij bent echt een topfotograaf! Je levert super mooi werk af. Heel erg blij mee! 

- Wilma & Natasja

Al tien jaar lang heeft Natascha alle belangrijke momenten in ons leven op een geweldige manier vastgelegd. Onder andere onze bruiloft, zwangerschappen, foto’s voor de geboortekaartjes en altijd in de kenmerkende, herkenbare stijl, waardoor alle foto’s altijd goed bij elkaar passen. We hopen minimaal de volgende tien jaar nog vaak met de jongens langs te komen!

- Bart

Natascha heeft prachtige foto’s gemaakt. Ter herinnering aan ons trouwen. In een ontspannen en relaxte sfeer. Voor ons was het vanaf begin duidelijk dat zij diegene zou zijn die onze reportage van ons gezin zou gaan maken. Ze neemt alle tijd voor je. Een zeer professionele topfotografe.

- Nicole

Topfotografe met een passie voor haar werk.

- Albert

Vandaag heb ik het allermooiste cadeau gekregen wat ik mij kon wensen. Een prachtige foto van mijn twee kinderen! Ze zijn prachtig geworden. Ik wens iedere ouder zo’n prachtige foto toe, ze zijn op zo’n bijzondere manier vastgelegd. 

- Anja

Dank je wel Natascha, blij dat je mijn kinderen weer zo mooi hebt gefotografeerd. Wat een verassing weer.

- Petra

De beelden die ik heb gekregen, maken mij als moeder nog trotser. Natascha heeft de puurste vorm van onze kindjes weten te vangen in een beeld.

- Maribel & Robbie

Bedankt weer voor de prachtige foto’s Natascha, zo blij mee.

- Naiyara

Weer een top shoot gehad, resultaat is weer fantastisch.

- Michiel

Altijd verzekerd van mooi werk.

- Dennis

Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, professionele aanpak en daardoor geweldige foto’s. Zeer tevreden mee. Goed werk Natascha!

- Marianne, Clyde & Rosa

Wat een ervaring heb ik mogen meemaken. Foto’s van de kinderen laten maken die zo mooi zijn geworden. Ze werkt heel goed samen met kinderen en het eindresultaat is gewoonweg schitterend.

- Bas

Prachtig en authentiek. Een aanrader!

- Kate

 

 

Offerte aanvragen

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. Weet je nog niet zeker waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

 

[ultimate-faqs ]

 

 

Kinderfotoshoot Heerhugowaard

Onze kinderen zijn ons meest waardevolle bezit. En de foto’s van hen zijn ons ook dierbaar. Ze leggen een herinnering vast die je altijd wilt blijven koesteren. En juist de spontane beelden, waar je het karakter van je kind in herkent, vinden we de mooiste. Juist dat speelse lachje, die eigenwijze blik en die bescheiden of stoere houding willen we terugzien. Wij streven naar ongedwongen en pure foto’s en vinden het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen tijdens de fotoshoot, want dat is terug te zien op foto’s.

Tijdloze en ongedwongen kinderfotoshoot in Heerhugowaard

Wanneer je je kind(eren) professioneel laat fotograferen kun je vele kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een witte, grijze of zwarte achtergrond, en voor kinderportretten, actiefoto’s, groepsfoto’s samen met andere broertjes en/of zusjes etc. Misschien wil je wel een portret van je kinderen afzonderlijk van elkaar, of juist met elkaar. Of beiden. Bij ons is alles mogelijk en kun je er zelf geheel voor kiezen hoe je de kinderfotoshoot in Heerhugowaard wilt invullen. Meestal inventariseren we van tevoren jullie wensen, zodat we ons hier zo goed mogelijk op voor kunnen bereiden. Heb je nog geen idee wat je wilt of wil je een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder! 

Specialist in kinderfotografie in Heerhugowaard

Met ruim 25 jaar ervaring in verschillende soorten fotografie, waaronder kinderfotografie, mogen wij onszelf een vakfotograaf noemen. Door de jaren heen hebben wij verschillende prijzen gewonnen en zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerde fotograaf in de omgeving van Heerhugowaard en daarbuiten. Onze klanten komen jaarlijks terug, vanwege onze persoonlijke aanpak, bijzondere beelden en ons unieke kleurgebruik. Bij ons laat je je verrassen, kun je genieten van een momentje uit samen met je kinderen, en heb je straks een prachtig interieurstuk voor aan de muur. 

 

Kinderfotograaf Heerhugowaard

Onze fotografen hebben een ruime ervaring in het omgaan/werken met kinderen van alle leeftijden, van baby’s en peuters tot tieners of twintigers. Een fotoshoot met kinderen vergt wel een andere aanpak dan al onze andere fotoshoots. Vooral wanneer je met jonge kinderen te maken hebt. Ze hebben vaak een beperkte aandachtsduur en zijn snel en vaak afgeleid. Daarnaast kunnen ze wegrennen van de setting of in tranen uitbarsten. Geen probleem, onze fotografen zijn wel wat gewend! Ze weten kinderen vaak alsnog te motiveren en mooie portretten te schieten. Soms leveren dit soort situaties juist de meest spontane foto’s op. Wel proberen we van tevoren dit soort situaties zoveel mogelijk te vermijden, door bijvoorbeeld te kijken naar een gunstig moment voor de fotoshoot. Bedenk wat de vrolijkste uurtjes van je kindje zijn en bespreek dit met ons. 

 

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better