Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun broertje(s) en/of zusje(s). Zijn ze ongeduldig of snel afgeleid? Geen zorgen, onze kinderfotograaf is wel wat gewend.

 

Wat is het? 

Een kinderfotoshoot is een professionele shoot speciaal voor kinderen: van kinderportretten en actiefoto’s tot aan groepsfoto’s samen met andere broertjes en/of zusjes.

Voor wie is het? 

De fotoshoot is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Van baby’s en peuters tot tieners of twintigers.

Wat kost het? 

De prijs is vanaf €100, en geldig voor één kind. Per extra kind betaal je een meerprijs van €25. Deze prijs is inclusief een vergroting van 20 x 20 cm.

Aanbieding 

Nu je er toch bent, kun je ook profiteren van onze andere diensten tegen een minimaal tarief. Misschien wil je al een lange tijd een nieuwe profielfoto (formeel of informeel). Voor een extra opname betaal je nu slechts €25 extra!

Afspraak maken

 

Portfolio

Even voorstellen

Een fotosessie is een intiem moment, maar voor sommigen ook ongemakkelijk. Het is dan wel zo fijn om te weten met wie je te maken hebt en dit moment deelt. Wij stellen ons daarom graag aan je voor. Ons team bestaat uit een aantal fotografen, marketeer en archiefbeheerder/administratief medewerker. Wil je weten wat wij allemaal doen en wie wij nou eigenlijk zijn?

Lees verder

 

Wil je een afspraak maken? Of heb je vragen en wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Onze fotografie

Wij hebben 25 jaar ervaring in verschillende soorten fotografie, waaronder kinderfotografie. Maar wellicht dat je onze andere fotoshoots ook interessant vindt.

Familiefotografie

 

Meer informatie

Fotografie op locatie - Van Hees Fotografie

Fotografie op locatie

 

Meer informatie

Newborn fotografie

 

Meer informatie

 

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. 

 

Offerte aanvragen

 

Velen klanten gingen je voor

Natascha, jij bent echt een topfotograaf! Je levert super mooi werk af. Heel erg blij mee! 

- Wilma & Natasja

Al tien jaar lang heeft Natascha alle belangrijke momenten in ons leven op een geweldige manier vastgelegd. Onder andere onze bruiloft, zwangerschappen, foto’s voor de geboortekaartjes en altijd in de kenmerkende, herkenbare stijl, waardoor alle foto’s altijd goed bij elkaar passen. We hopen minimaal de volgende tien jaar nog vaak met de jongens langs te komen!

- Bart

Natascha heeft prachtige foto’s gemaakt. Ter herinnering aan ons trouwen. In een ontspannen en relaxte sfeer. Voor ons was het vanaf begin duidelijk dat zij diegene zou zijn die onze reportage van ons gezin zou gaan maken. Ze neemt alle tijd voor je. Een zeer professionele topfotografe.

- Nicole

Topfotografe met een passie voor haar werk.

- Albert

Vandaag heb ik het allermooiste cadeau gekregen wat ik mij kon wensen. Een prachtige foto van mijn twee kinderen! Ze zijn prachtig geworden. Ik wens iedere ouder zo’n prachtige foto toe, ze zijn op zo’n bijzondere manier vastgelegd. 

- Anja

Dank je wel Natascha, blij dat je mijn kinderen weer zo mooi hebt gefotografeerd. Wat een verassing weer.

- Petra

De beelden die ik heb gekregen, maken mij als moeder nog trotser. Natascha heeft de puurste vorm van onze kindjes weten te vangen in een beeld.

- Maribel & Robbie

Bedankt weer voor de prachtige foto’s Natascha, zo blij mee.

- Naiyara

Weer een top shoot gehad, resultaat is weer fantastisch.

- Michiel

Altijd verzekerd van mooi werk.

- Dennis

Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, professionele aanpak en daardoor geweldige foto’s. Zeer tevreden mee. Goed werk Natascha!

- Marianne, Clyde & Rosa

Wat een ervaring heb ik mogen meemaken. Foto’s van de kinderen laten maken die zo mooi zijn geworden. Ze werkt heel goed samen met kinderen en het eindresultaat is gewoonweg schitterend.

- Bas

Prachtig en authentiek. Een aanrader!

- Kate

 

 

Offerte aanvragen

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. Weet je nog niet zeker waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

 

[ultimate-faqs ]

 

 

Kinderfotoshoot Hoorn

 

Bijzondere kinderportretten in Hoorn

Ieder kinderportret is ons dierbaar, want het zijn herinneringen naar bepaalde momenten. Momenten die je je leven lang wilt blijven koesteren. Misschien maak je de foto’s altijd zelf, maar wil je je kind(eren) dit keer professioneel laten fotograferen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij streven naar tijdloze en ongedwongen kinderportretten. Ieder kind is uniek, en dat wil je terugzien op de foto: juist dat kenmerkende lachje of die eigenwijze houding. Onze kinderfotoshoots in Hoorn zijn er voor kinderen van alle leeftijden, van baby’s en peuters tot tieners.

Kinderfotoshoot in Hoorn

Ben je op zoek naar een (kinder)fotograaf in de omgeving van Hoorn? Onze fotoshoots vinden plaats in onze fotostudio in Volendam, op ca. 20 minuten reisafstand van Hoorn. Onze fotostudio is gemakkelijk te bereiken met de auto en beschikt over gratis parkeerplekken. Wil je liever een fotoshoot op een binnen- of buitenlocatie doen? Dat kan! Wij kennen geschikte locaties in de omgeving van Hoorn, maar ook daarbuiten. Wij geven je graag persoonlijk advies, ook als je zelf een locatie op het oog hebt. Het kan namelijk zijn dat hier niet genoeg daglicht is, waardoor het lastig is om een goede beelden te schieten. 

 

Kinderfotograaf in Hoorn

Onze fotoshoots worden geheel afgestemd op jullie wensen. Deze inventariseren we van tevoren, zodat we ons zo goed mogelijk op de fotoshoot kunnen voorbereiden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleuren achtergronden: wit, grijs of zwart. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de fotoshoot te besteden aan het maken van portretten, profielfoto’s, actiefoto’s, groepsfoto met de andere zusjes en/of broertjes. Of van alles wat.

Van Hees is de specialist in Kinderfotografie

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in verschillende soorten fotografie, waaronder kinderfotografie. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerde fotograaf in de omgeving van Hoorn. Onze werkwijze kun je als persoonlijk en toegewijd beschouwen. Wij hechten waarde aan vertrouwen en vinden het belangrijk dat jij, maar ook je kind(eren) zich vertrouwd voelen tijdens de fotoshoot. Dat zie je namelijk terug in de portretten. Wanneer je met jongere kinderen te maken hebt, vergt een fotoshoot soms een andere aanpak. Een kind kan geen zin meer hebben, zich vervelen en weglopen van de setting, of bijvoorbeeld in tranen uitbarsten. Onze fotografen zijn ervaren en weten kinderen te motiveren tijdens de fotoshoot. 

 

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better