Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun broertje(s) en/of zusje(s). Zijn ze ongeduldig of snel afgeleid? Geen zorgen, onze kinderfotograaf is wel wat gewend.

 

Wat is het? 

Een kinderfotoshoot is een professionele shoot speciaal voor kinderen: van kinderportretten en actiefoto’s tot aan groepsfoto’s samen met andere broertjes en/of zusjes.

Voor wie is het? 

De fotoshoot is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Van baby’s en peuters tot tieners of twintigers.

Wat kost het? 

De prijs is vanaf €100, en geldig voor één kind. Per extra kind betaal je een meerprijs van €25. Deze prijs is inclusief een vergroting van 20 x 20 cm.

Aanbieding 

Nu je er toch bent, kun je ook profiteren van onze andere diensten tegen een minimaal tarief. Misschien wil je al een lange tijd een nieuwe profielfoto (formeel of informeel). Voor een extra opname betaal je nu slechts €25 extra!

Afspraak maken

 

Portfolio

Even voorstellen

Een fotosessie is een intiem moment, maar voor sommigen ook ongemakkelijk. Het is dan wel zo fijn om te weten met wie je te maken hebt en dit moment deelt. Wij stellen ons daarom graag aan je voor. Ons team bestaat uit een aantal fotografen, marketeer en archiefbeheerder/administratief medewerker. Wil je weten wat wij allemaal doen en wie wij nou eigenlijk zijn?

Lees verder

 

Wil je een afspraak maken? Of heb je vragen en wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Onze fotografie

Wij hebben 25 jaar ervaring in verschillende soorten fotografie, waaronder kinderfotografie. Maar wellicht dat je onze andere fotoshoots ook interessant vindt.

Familiefotografie

 

Meer informatie

Fotografie op locatie - Van Hees Fotografie

Fotografie op locatie

 

Meer informatie

Newborn fotografie

 

Meer informatie

 

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. 

 

Offerte aanvragen

 

Velen klanten gingen je voor

Natascha, jij bent echt een topfotograaf! Je levert super mooi werk af. Heel erg blij mee! 

- Wilma & Natasja

Al tien jaar lang heeft Natascha alle belangrijke momenten in ons leven op een geweldige manier vastgelegd. Onder andere onze bruiloft, zwangerschappen, foto’s voor de geboortekaartjes en altijd in de kenmerkende, herkenbare stijl, waardoor alle foto’s altijd goed bij elkaar passen. We hopen minimaal de volgende tien jaar nog vaak met de jongens langs te komen!

- Bart

Natascha heeft prachtige foto’s gemaakt. Ter herinnering aan ons trouwen. In een ontspannen en relaxte sfeer. Voor ons was het vanaf begin duidelijk dat zij diegene zou zijn die onze reportage van ons gezin zou gaan maken. Ze neemt alle tijd voor je. Een zeer professionele topfotografe.

- Nicole

Topfotografe met een passie voor haar werk.

- Albert

Vandaag heb ik het allermooiste cadeau gekregen wat ik mij kon wensen. Een prachtige foto van mijn twee kinderen! Ze zijn prachtig geworden. Ik wens iedere ouder zo’n prachtige foto toe, ze zijn op zo’n bijzondere manier vastgelegd. 

- Anja

Dank je wel Natascha, blij dat je mijn kinderen weer zo mooi hebt gefotografeerd. Wat een verassing weer.

- Petra

De beelden die ik heb gekregen, maken mij als moeder nog trotser. Natascha heeft de puurste vorm van onze kindjes weten te vangen in een beeld.

- Maribel & Robbie

Bedankt weer voor de prachtige foto’s Natascha, zo blij mee.

- Naiyara

Weer een top shoot gehad, resultaat is weer fantastisch.

- Michiel

Altijd verzekerd van mooi werk.

- Dennis

Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, professionele aanpak en daardoor geweldige foto’s. Zeer tevreden mee. Goed werk Natascha!

- Marianne, Clyde & Rosa

Wat een ervaring heb ik mogen meemaken. Foto’s van de kinderen laten maken die zo mooi zijn geworden. Ze werkt heel goed samen met kinderen en het eindresultaat is gewoonweg schitterend.

- Bas

Prachtig en authentiek. Een aanrader!

- Kate

 

 

Offerte aanvragen

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. Weet je nog niet zeker waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

 

[ultimate-faqs ]

 

 

Kinderfotoshoot Middenbeemster

Onze kinderen zijn ons het meest dierbaar. En de foto’s van hen ook. Misschien laat je je kind(eren) wel jaarlijks professioneel fotograferen, of leg je ieder hapje en stapje zelf vast. Het doel van beiden is hetzelfde: waardevolle momenten vastleggen voor later. Dit is tevens het uitgangspunt voor al onze kinderfotoshoots in Middenbeemster. Wij vinden het belangrijk dat je juist de unieke karaktereigenschappen van je kind(eren) kunt terugzien in het beeld. 

Unieke kinderfotografie in Middenbeemster

Van Hees Fotografie is gespecialiseerd in verschillende soorten fotografie, waaronder kinderfotografie. Wij zitten al ruim 25 jaar in het vak en zijn inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde fotograaf in de omgeving van Middenbeemster. Wij zetten jaarlijks honderden kinderen op de foto, van baby’s en peuters tot tieners. 

Tijdens kinderfotografie staat de persoonlijkheid van het kind centraal. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen, want dat zie je terug op de foto’s. Juist de speelsheid, het eigenwijze trekje of dat verlegen lachje wil je terug kunnen zien. Het is een dierbaar beeld van je kind en dient als herinnering naar een bepaald levensjaar.

Professionele foto’s van jouw kinderen

Wellicht laat je je kinderen niet elk jaar professioneel fotograferen en vind je het lastig om een keuze te maken in de soort kinderfotografie. Want er is ontzettend veel keuze. Zo kun je je kind(eren) laten fotograferen voor een witte achtergrond, maar ook een grijze of zwarte. Of allebei. Daarnaast kun je kiezen voor close-ups, of juist voor een foto waarbij je de totale setting ziet en je kind bijvoorbeeld poseert op een oud, houten bankje. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Meestal bespreken we van tevoren jullie wensen, zodat we kunnen meedenken en de kinderfotoshoot in Middenbeemster zo goed mogelijk kunnen voorbereiden. Zo geven we ook persoonlijk advies op het gebied van de kleur achtergrond, kledingadvies, maar ook bij de nabestelling. 

Kinderfotograaf in Middenbeemster

Kinderen fotograferen is een vak apart, vooral als je met jonge kinderen te maken hebt. Onze kinderfotografen hebben hier een ruime ervaring in en weten hoe ze moeten handelen gedurende de shoot. Het kan zo zijn dat een kind wegloopt van de setting bijvoorbeeld, of geen zin meer heeft. Hier hebben wij als kinderfotograaf dagelijks mee te maken. Ook in dit soort situaties weten onze fotografen raad en weten zij unieke kinderportretten te maken.   

Op zoek naar een kinderfotograaf in Middenbeemster?

Ben je op zoek naar professionele kinderfotograaf in de omgeving van Middenbeemster? En waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze fotostudio is gevestigd in Volendam en bevindt zich op ca. 15 minuten reisafstand van Middenbeemster. De studio is goed bereikbaar met de auto en voor de deur kun je gratis parkeren. Onze fotostudio beschikt over verschillende faciliteiten waarvan gebruik kan worden gemaakt, zoals een toilet, visagieruimte en een keuken. Maar ook krukjes, poefjes etc. Indien gewenst kunnen deze gebruikt worden tijdens de fotoshoot. 

Wil je meer informatie of eerst kijken of er een wederzijdse klik is? Dat kan! Je kunt altijd een telefonische kennismaking inplannen met onze fotograaf of langskomen in de studio. Maak van tevoren wel even een afspraak, zodat we jullie in alle rust en ruimte kunnen ontvangen.

 

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better