Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun broertje(s) en/of zusje(s). Zijn ze ongeduldig of snel afgeleid? Geen zorgen, onze kinderfotograaf is wel wat gewend.

 

Wat is het? 

Een kinderfotoshoot is een professionele shoot speciaal voor kinderen: van kinderportretten en actiefoto’s tot aan groepsfoto’s samen met andere broertjes en/of zusjes.

Voor wie is het? 

De fotoshoot is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Van baby’s en peuters tot tieners of twintigers.

Wat kost het? 

De prijs is vanaf €100, en geldig voor één kind. Per extra kind betaal je een meerprijs van €25. Deze prijs is inclusief een vergroting van 20 x 20 cm.

Aanbieding 

Nu je er toch bent, kun je ook profiteren van onze andere diensten tegen een minimaal tarief. Misschien wil je al een lange tijd een nieuwe profielfoto (formeel of informeel). Voor een extra opname betaal je nu slechts €25 extra!

Afspraak maken

 

Portfolio

Even voorstellen

Een fotosessie is een intiem moment, maar voor sommigen ook ongemakkelijk. Het is dan wel zo fijn om te weten met wie je te maken hebt en dit moment deelt. Wij stellen ons daarom graag aan je voor. Ons team bestaat uit een aantal fotografen, marketeer en archiefbeheerder/administratief medewerker. Wil je weten wat wij allemaal doen en wie wij nou eigenlijk zijn?

Lees verder

 

Wil je een afspraak maken? Of heb je vragen en wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Onze fotografie

Wij hebben 25 jaar ervaring in verschillende soorten fotografie, waaronder kinderfotografie. Maar wellicht dat je onze andere fotoshoots ook interessant vindt.

Familiefotografie

 

Meer informatie

Fotografie op locatie - Van Hees Fotografie

Fotografie op locatie

 

Meer informatie

Newborn fotografie

 

Meer informatie

 

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. 

 

Offerte aanvragen

 

Velen klanten gingen je voor

Natascha, jij bent echt een topfotograaf! Je levert super mooi werk af. Heel erg blij mee! 

- Wilma & Natasja

Al tien jaar lang heeft Natascha alle belangrijke momenten in ons leven op een geweldige manier vastgelegd. Onder andere onze bruiloft, zwangerschappen, foto’s voor de geboortekaartjes en altijd in de kenmerkende, herkenbare stijl, waardoor alle foto’s altijd goed bij elkaar passen. We hopen minimaal de volgende tien jaar nog vaak met de jongens langs te komen!

- Bart

Natascha heeft prachtige foto’s gemaakt. Ter herinnering aan ons trouwen. In een ontspannen en relaxte sfeer. Voor ons was het vanaf begin duidelijk dat zij diegene zou zijn die onze reportage van ons gezin zou gaan maken. Ze neemt alle tijd voor je. Een zeer professionele topfotografe.

- Nicole

Topfotografe met een passie voor haar werk.

- Albert

Vandaag heb ik het allermooiste cadeau gekregen wat ik mij kon wensen. Een prachtige foto van mijn twee kinderen! Ze zijn prachtig geworden. Ik wens iedere ouder zo’n prachtige foto toe, ze zijn op zo’n bijzondere manier vastgelegd. 

- Anja

Dank je wel Natascha, blij dat je mijn kinderen weer zo mooi hebt gefotografeerd. Wat een verassing weer.

- Petra

De beelden die ik heb gekregen, maken mij als moeder nog trotser. Natascha heeft de puurste vorm van onze kindjes weten te vangen in een beeld.

- Maribel & Robbie

Bedankt weer voor de prachtige foto’s Natascha, zo blij mee.

- Naiyara

Weer een top shoot gehad, resultaat is weer fantastisch.

- Michiel

Altijd verzekerd van mooi werk.

- Dennis

Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, professionele aanpak en daardoor geweldige foto’s. Zeer tevreden mee. Goed werk Natascha!

- Marianne, Clyde & Rosa

Wat een ervaring heb ik mogen meemaken. Foto’s van de kinderen laten maken die zo mooi zijn geworden. Ze werkt heel goed samen met kinderen en het eindresultaat is gewoonweg schitterend.

- Bas

Prachtig en authentiek. Een aanrader!

- Kate

 

 

Offerte aanvragen

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. Weet je nog niet zeker waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

 

[ultimate-faqs ]

 

 

Kinderfotoshoot Monnickendam

Onze kinderen zijn ons meest waardevolle bezit, en alle foto’s van ze zijn ons ook ontzettend dierbaar. Het zijn herinneringen naar bepaalde momenten, of bijzondere levensjaren. Deze momenten willen we ons leven lang blijven koesteren, maar vergeten we wel eens. Met een professionele fotoshoot van je kind(eren) zet je de tijd even stil! Wil je eens wat anders dan de standaard portretfoto’s of wazige IPhone-foto’s? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Tijdloos kinderportret in Monnickendam

Een portret is er in alle soorten en smaken. Zo kiest de één voor portretten van hun kinderen afzonderlijk van elkaar, de ander mét elkaar. Of beiden. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende kleuren achtergronden: wit, grijs of zwart. Bedenk van tevoren waar je voorkeur naar uitgaat en geef dit aan ons door. Bij het maken van de afspraak nemen we jullie wensen door, zo kunnen wij ons zo goed mogelijk voorbereiden op de fotoshoot en jullie persoonlijk advies geven. Zo streven wij iedere kinderfotoshoot in Monnickendam naar een ongedwongen en tijdloos portret van je kind(eren), waar je nog jaren plezier van zult hebben. Ieder kind is uniek, en dus ieder beeld ook. Juist dat schattige lachje, die eigenwijze blik of speelsheid hoort bij hen. Dat wil je terugzien op de foto’s.  

Kinderfotostudio in Monnickendam

Al onze fotoshoots vinden plaats op locatie of in onze fotostudio. Onze fotostudio bevindt zich op ca. 10 minuten reisafstand van Monnickendam, namelijk in Volendam. Je kunt onze studio gemakkelijk bereiken met de auto en kunt gratis parkeren voor de deur. Onze fotostudio is van alle gemakken voorzien, zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van onze keuken voor het voorbereiden van hapjes en flesjes voor kleine kinderen. 

Van Hees is de specialist in kinderfotografie in Monnickendam

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in verschillende soorten fotografie, van profielfotografie en newborn fotografie tot aan kinderfotografie. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerde fotograaf in de omgeving van Monnickendam en daarbuiten. Het is een familiebedrijf, waar aandacht en vertrouwen centraal staan. Onze klanten komen terug vanwege ons unieke kleurgebruik, persoonlijke aanpak en ongedwongen portretten. We vinden het belangrijk dat (jij én) je kind(eren) zich op hun gemak voelen, want dat is terug te zien op de foto.

De aanpak van een kinderfotoshoot in Monnickendam

Een kinderfotoshoot in Monnickendam vraagt om een andere aanpak dan andere fotoshoots. Vooral wanneer je te maken hebt met jongere kinderen. Ze hebben een beperkte aandachtsduur en kunnen snel afgeleid raken, maar kunnen ook in tranen uitbarsten of continu wegdraaien van de camera. Maak je niet druk! Onze fotografen zijn wel wat gewend. We werken uitsluitend met ervaren kinderfotografen die weten hoe ze moeten handelen in dit soort situaties. In sommige situaties levert dit zelfs de meest spontane beelden op! Onze kinderfotoshoots zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden: van baby’s en peuters tot aan twintigers.

 

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better