Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun broertje(s) en/of zusje(s). Zijn ze ongeduldig of snel afgeleid? Geen zorgen, onze kinderfotograaf is wel wat gewend.

 

Wat is het? 

Een kinderfotoshoot is een professionele shoot speciaal voor kinderen: van kinderportretten en actiefoto’s tot aan groepsfoto’s samen met andere broertjes en/of zusjes.

Voor wie is het? 

De fotoshoot is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Van baby’s en peuters tot tieners of twintigers.

Wat kost het? 

De prijs is vanaf €100, en geldig voor één kind. Per extra kind betaal je een meerprijs van €25. Deze prijs is inclusief een vergroting van 20 x 20 cm.

Aanbieding 

Nu je er toch bent, kun je ook profiteren van onze andere diensten tegen een minimaal tarief. Misschien wil je al een lange tijd een nieuwe profielfoto (formeel of informeel). Voor een extra opname betaal je nu slechts €25 extra!

Afspraak maken

 

Portfolio

Even voorstellen

Een fotosessie is een intiem moment, maar voor sommigen ook ongemakkelijk. Het is dan wel zo fijn om te weten met wie je te maken hebt en dit moment deelt. Wij stellen ons daarom graag aan je voor. Ons team bestaat uit een aantal fotografen, marketeer en archiefbeheerder/administratief medewerker. Wil je weten wat wij allemaal doen en wie wij nou eigenlijk zijn?

Lees verder

 

Wil je een afspraak maken? Of heb je vragen en wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Onze fotografie

Wij hebben 25 jaar ervaring in verschillende soorten fotografie, waaronder kinderfotografie. Maar wellicht dat je onze andere fotoshoots ook interessant vindt.

Familiefotografie

 

Meer informatie

Fotografie op locatie - Van Hees Fotografie

Fotografie op locatie

 

Meer informatie

Newborn fotografie

 

Meer informatie

 

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. 

 

Offerte aanvragen

 

Velen klanten gingen je voor

Natascha, jij bent echt een topfotograaf! Je levert super mooi werk af. Heel erg blij mee! 

- Wilma & Natasja

Al tien jaar lang heeft Natascha alle belangrijke momenten in ons leven op een geweldige manier vastgelegd. Onder andere onze bruiloft, zwangerschappen, foto’s voor de geboortekaartjes en altijd in de kenmerkende, herkenbare stijl, waardoor alle foto’s altijd goed bij elkaar passen. We hopen minimaal de volgende tien jaar nog vaak met de jongens langs te komen!

- Bart

Natascha heeft prachtige foto’s gemaakt. Ter herinnering aan ons trouwen. In een ontspannen en relaxte sfeer. Voor ons was het vanaf begin duidelijk dat zij diegene zou zijn die onze reportage van ons gezin zou gaan maken. Ze neemt alle tijd voor je. Een zeer professionele topfotografe.

- Nicole

Topfotografe met een passie voor haar werk.

- Albert

Vandaag heb ik het allermooiste cadeau gekregen wat ik mij kon wensen. Een prachtige foto van mijn twee kinderen! Ze zijn prachtig geworden. Ik wens iedere ouder zo’n prachtige foto toe, ze zijn op zo’n bijzondere manier vastgelegd. 

- Anja

Dank je wel Natascha, blij dat je mijn kinderen weer zo mooi hebt gefotografeerd. Wat een verassing weer.

- Petra

De beelden die ik heb gekregen, maken mij als moeder nog trotser. Natascha heeft de puurste vorm van onze kindjes weten te vangen in een beeld.

- Maribel & Robbie

Bedankt weer voor de prachtige foto’s Natascha, zo blij mee.

- Naiyara

Weer een top shoot gehad, resultaat is weer fantastisch.

- Michiel

Altijd verzekerd van mooi werk.

- Dennis

Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, professionele aanpak en daardoor geweldige foto’s. Zeer tevreden mee. Goed werk Natascha!

- Marianne, Clyde & Rosa

Wat een ervaring heb ik mogen meemaken. Foto’s van de kinderen laten maken die zo mooi zijn geworden. Ze werkt heel goed samen met kinderen en het eindresultaat is gewoonweg schitterend.

- Bas

Prachtig en authentiek. Een aanrader!

- Kate

 

 

Offerte aanvragen

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. Weet je nog niet zeker waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

 

[ultimate-faqs ]

 

 

Kinderfotoshoot Purmerend

 

Kinderfotoshoot in Purmerend

Je kind(eren) zijn je meest dierbare bezit. Een portret van je kind is dan ook bijzonder waardevol. Je hangt het niet alleen aan de muur, maar het herinnert je continu aan die kleine, mooie momenten die veels te snel voorbijgaan. Met een kinderfotoshoot in Purmerend proberen wij de tijd even stil te zetten, en je kind(eren) op hun meest eigen te fotograferen. Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot voor je kinderen en/of nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Wij vertellen het je graag.

Van Hees is de specialist in kinderfotografie in Purmerend

Van Hees Fotografie is ruim gespecialiseerd in kinderfotografie in Purmerend. Een kinderfotoshoot is er in velen soorten en maten. Zo kun je je kinderen apart van elkaar op de foto laten gaan, maar ook met elkaar. Speels en ongedwongen, of geposeerd. Een volledig beeld of juist een portret. Heb je speciale wensen? Leg deze dan aan ons voor, wij denken namelijk graag met je mee. Al ruim 25 jaar hebben wij ervaring in verschillende soorten kinderfotografie. Wij zijn uitgegroeid tot een gerenommeerde fotograaf in Noord-Holland en staan bekend om onze unieke kinderportretten. Onze fotostudio was tot voorheen gevestigd in Purmerend, maar bevindt zich nu in Volendam. Jullie kunnen jullie gezellige dagje uit samen afsluiten met bijvoorbeeld een wandeling over de Dijk in Volendam.

 

Kinderfotografie Purmerend

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is onze fotostudio niet langer in Purmerend. Onze fotostudio kun je nu bezoeken op 5-10 minuten reisafstand, namelijk in Volendam. In onze fotostudio ontvangen wij jou en je (klein)kinderen graag voor een kinderfotoshoot in Purmerend. Onze studio is kindvriendelijk ingericht en heeft de benodigde spullen op locatie. Zo kun je ervoor kiezen je kind(eren) bijvoorbeeld te laten fotograferen op een bankje of krukje. Heb je specifieke wensen? Bespreek deze van tevoren met ons, zodat wij hier rekening mee kunnen houden en de fotoshoot zo goed mogelijk kunnen voorbereiden. Voor zover dat kan, want we streven altijd naar pure, ongedwongen beelden. Het is wel zo leuk om de persoonlijkheid van je kind(eren) terug te kunnen zien op de foto’s. 

Een leuke fotoshoot voor kinderen in Purmerend

Een kindershoot is niet altijd even makkelijk en vraagt soms om enige sturing. Een kind kan niet lekker in zijn/haar vel zitten, een huilbui krijgen of continu weglopen van de setting. Wij vinden het belangrijk dat je kind zich op zijn/haar gemak voelt in deze situatie en onze studio. Wij nemen hier dan ook ruim de tijd voor en kunnen snel peilen hoe we deze kindershoot moeten indelen. Misschien met meer spontane momentjes, je kind juist haar gang laten gaan, bijvoorbeeld laten spelen met zijn/haar knuffel. Onze fotografen hebben veel ervaring in kinderfotografie en weten hoe ze moeten handelen.

De mooiste locaties voor een kinderfotoshoot in Purmerend

De meeste kinderfotoshoots vinden plaats in onze fotostudio. Echter kunnen wij ook een fotoshoot op locatie regelen, bijvoorbeeld in Purmerend of je eigen woonplaats. Je kunt de locatie zelf uitkiezen, maar het ook aan ons overlaten. Bespreek je wensen met ons en wij kiezen in overleg de locatie voor de fotoshoot uit. We bekijken of de locatie goed uitkomt op beeld, niet te druk is en of de locatie bijvoorbeeld niet te donker is (te veel bomen of weinig lichtinval door andere factoren).

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better