Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun broertje(s) en/of zusje(s). Zijn ze ongeduldig of snel afgeleid? Geen zorgen, onze kinderfotograaf is wel wat gewend.

 

Wat is het? 

Een kinderfotoshoot is een professionele shoot speciaal voor kinderen: van kinderportretten en actiefoto’s tot aan groepsfoto’s samen met andere broertjes en/of zusjes.

Voor wie is het? 

De fotoshoot is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Van baby’s en peuters tot tieners of twintigers.

Wat kost het? 

De prijs is vanaf €100, en geldig voor één kind. Per extra kind betaal je een meerprijs van €25. Deze prijs is inclusief een vergroting van 20 x 20 cm.

Aanbieding 

Nu je er toch bent, kun je ook profiteren van onze andere diensten tegen een minimaal tarief. Misschien wil je al een lange tijd een nieuwe profielfoto (formeel of informeel). Voor een extra opname betaal je nu slechts €25 extra!

Afspraak maken

 

Portfolio

Even voorstellen

Een fotosessie is een intiem moment, maar voor sommigen ook ongemakkelijk. Het is dan wel zo fijn om te weten met wie je te maken hebt en dit moment deelt. Wij stellen ons daarom graag aan je voor. Ons team bestaat uit een aantal fotografen, marketeer en archiefbeheerder/administratief medewerker. Wil je weten wat wij allemaal doen en wie wij nou eigenlijk zijn?

Lees verder

 

Wil je een afspraak maken? Of heb je vragen en wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Onze fotografie

Wij hebben 25 jaar ervaring in verschillende soorten fotografie, waaronder kinderfotografie. Maar wellicht dat je onze andere fotoshoots ook interessant vindt.

Familiefotografie

 

Meer informatie

Fotografie op locatie - Van Hees Fotografie

Fotografie op locatie

 

Meer informatie

Newborn fotografie

 

Meer informatie

 

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. 

 

Offerte aanvragen

 

Velen klanten gingen je voor

Natascha, jij bent echt een topfotograaf! Je levert super mooi werk af. Heel erg blij mee! 

- Wilma & Natasja

Al tien jaar lang heeft Natascha alle belangrijke momenten in ons leven op een geweldige manier vastgelegd. Onder andere onze bruiloft, zwangerschappen, foto’s voor de geboortekaartjes en altijd in de kenmerkende, herkenbare stijl, waardoor alle foto’s altijd goed bij elkaar passen. We hopen minimaal de volgende tien jaar nog vaak met de jongens langs te komen!

- Bart

Natascha heeft prachtige foto’s gemaakt. Ter herinnering aan ons trouwen. In een ontspannen en relaxte sfeer. Voor ons was het vanaf begin duidelijk dat zij diegene zou zijn die onze reportage van ons gezin zou gaan maken. Ze neemt alle tijd voor je. Een zeer professionele topfotografe.

- Nicole

Topfotografe met een passie voor haar werk.

- Albert

Vandaag heb ik het allermooiste cadeau gekregen wat ik mij kon wensen. Een prachtige foto van mijn twee kinderen! Ze zijn prachtig geworden. Ik wens iedere ouder zo’n prachtige foto toe, ze zijn op zo’n bijzondere manier vastgelegd. 

- Anja

Patricia is een professionele fotografe, die vol passie haar werk maakt. Je merkt aan alles dat ze geniet van haar werk, wat je vervolgens terugziet in de beelden.

- Cynthia & Remco

De beelden die ik heb gekregen, maken mij als moeder nog trotser. Patricia heeft de puurste vorm van onze kindjes weten te vangen in een beeld.

- Maribel & Robbie

Weer een top shoot gehad, resultaat is weer fantastisch.

- Michiel

Altijd verzekerd van mooi werk.

- Dennis

Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, professionele aanpak en daardoor geweldige foto’s. Zeer tevreden mee. Goed werk Natascha!

- Marianne, Clyde & Rosa

Wat een ervaring heb ik mogen meemaken. Foto’s van de kinderen laten maken die zo mooi zijn geworden. Ze werkt heel goed samen met kinderen en het eindresultaat is gewoonweg schitterend.

- Bas

Prachtig en authentiek. Een aanrader!

- Kate

 

 

Offerte aanvragen

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. Weet je nog niet zeker waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

 

Er geldt geen specifieke duur. Dit is namelijk geheel afhankelijk van de gekozen studio-opnames. Zo kiezen sommige families ervoor hun kinderen nog afzonderlijk te laten fotograferen bijvoorbeeld. Daarnaast duren sommige fotoshoots langer dan andere shoots, bijvoorbeeld een kinderfotoshoot of newborn-fotoshoot. Het kan zijn dat kinderen niet of nauwelijks op de foto willen, waardoor de tijd voor het schieten van goede beelden meer tijd in beslag neemt. De gemiddelde duur van een ‘normale’ fotoshoot is ca. 60 minuten, maar kan uitlopen tot 90+ minuten.

Na iedere fotoshoot zal er een afspraak worden ingepland voor de nabestelling. Tijdens deze afspraak krijgen jullie de fotoselectie te zien (bewerkt of onbewerkt, afhankelijk van wat we met elkaar hebben afgestemd) onder het genot van een kopje koffie en/of thee. Uit deze selectie kunnen jullie de foto’s kiezen die jullie willen bestellen plus eventuele fotolijsten en/of andere producten. Wil je foto’s nabestellen van een fotoshoot die jaren geleden heeft plaatsgevonden? Dan kun je je bestelling telefonisch doorgeven of per e-mail als het om een eerder bestelde foto gaat. Wil je een nieuwe foto bestellen die je eerder niet hebt besteld? Ook dan kun je een afspraak inplannen om de fotoselectie nog eens gezamenlijk door te nemen.

De kledingvoorschriften zijn geheel afhankelijk van je wensen. Deze inventariseren wij van tevoren en op basis hiervan geven wij een kledingadvies af. Zo kunnen wij je bijvoorbeeld een spijkerbroek adviseren en wit t-shirt, top of blouse. Over het algemeen geldt wel: geen (drukke) logo’s of andere opdrukken, dit leidt af. Hetzelfde geldt voor drukke sierraden. Maar nogmaals, dit is geheel afhankelijk van jullie wensen.

Voorafgaand aan de fotoshoot worden jullie wensen geïnventariseerd. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk advies uitgebracht in de vorm van kledingvoorschriften, kleur achtergrond, maar ook tijdstip van de fotoshoot. Dit is vaak het geval wanneer je te maken hebt met kleine kinderen, en dus een beperkte aandachtstijd. De fotoshoot neemt ca. 60-90 minuten in beslag, maar ook dit is afhankelijk van de door jullie gekozen studio-opnames. Na de fotoshoot zal er een afspraak worden ingeschoten voor het bekijken van de fotoselectie en het plaatsen van een bestelling. Hierna zal jullie order in behandeling genomen worden en is de leveringstijd afhankelijk van de bestelde producten.

Load More

 

 

Kinderfotoshoot Volendam

Onze kinderen zijn ons het meest dierbaar. En de foto’s van hen ook. Misschien laat je je kind(eren) wel jaarlijks professioneel fotograferen, of leg je ieder hapje en stapje zelf vast. Het doel van beiden is hetzelfde: waardevolle momenten vastleggen voor later. Dit is tevens het uitgangspunt voor al onze kinderfotoshoots. Wij vinden het belangrijk dat je juist de unieke karaktereigenschappen van je kind(eren) kunt terugzien in het beeld. 

Kinderfotografie in Volendam

Van Hees Fotografie is gespecialiseerd in verschillende soorten kinderfotografie in Volendam. Zo kun je portretten van je kinderen afzonderlijk laten maken, maar ook kiezen voor een foto van je kinderen samen. Of beiden. Kinderfotografie behoort tot een van onze favoriete soorten fotografie, omdat kinderen puur zijn en een ongedwongen houding aannemen. Hierdoor krijg je de meest unieke en leuke kinderportretten.

Kinderfotostudio in Volendam

Onze fotostudio bevindt zich in Volendam. Hier kun je bijna alle dagen in de week terecht voor bijzondere kinderfotografie. Wij zitten al ruim vijfentwintig jaar in het vak en zijn inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde (kinder)fotograaf in Volendam en omstreken. Ben je op zoek naar unieke kinderfoto’s of wil je een persoonlijk advies? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij denken graag met je mee!

 

Een bijzondere kinderfotoshoot

Misschien heb je nog nooit een kinderfotoshoot geboekt of misschien laat je je kinderen wel ieder jaar professioneel fotograferen. Het kan allebei zo zijn. Wanneer je je kind(eren) ieder jaar laat fotograferen, ben je misschien op zoek naar eenzelfde soort portret, om juist de verschillen door de jaren heen dan goed te kunnen zien. Ze groeien immers zo snel, helaas. Het kan ook zijn dat je ieder jaar kiest voor een andere soort kinderfotoshoot. Zo kun je bijvoorbeeld ook je kind laten vastleggen met haar favoriete knuffel en/of bal, of op een krukje. Onze fotostudio in Volendam beschikt over een aantal verschillende meubels, zoals stoeltjes, poefjes en bankjes. Indien gewenst kunnen je kinderen hiermee op de foto gaan. Wil je iets van thuis meenemen? Ook dat is mogelijk!

Fotografen kinderfotoshoot in Volendam

Onze fotografen zijn gespecialiseerd in het maken van kinderfotografie in Volendam. Wij werken zowel met seniors als juniors. Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om het vak te leren, want het is een mooi, maar uitstervend vak. Al onze fotografen hebben een ruime ervaring met kinderen. Een kinderfotoshoot vraagt namelijk om een andere aanpak dan andere fotoshoots, vooral wanneer je te maken hebt met jonge kinderen. Kinderen moet zich allereerst op hun gemak voelen. Merk je een paar dagen van tevoren dat je kind zich niet lekker voelt of ziekjes is, overweeg dan om de afspraak te verplaatsen. Het is zonde als je kinder zich niet lekker voelt, hierdoor niet wilt meewerken en de foto’s niet zijn zoals je had gehoopt. Het kan ook zo zijn dat kinderen geen zin hebben in de fotoshoot en continu weglopen van de setting. Onze fotografen weten dit zo goed mogelijk te sturen en proberen van deze ‘spontane’ acties alsnog het beste te maken. Soms leveren dit soort taferelen juist de meest spontane beelden op!

Originele kinderfoto’s

Woon je in de buurt van Volendam en wil je unieke kinderfoto’s aan de muur hebben hangen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wellicht vind je het spannend om een kinderfotoshoot te boeken, of misschien ben je onzeker over de reactie van je kind(eren) in zo’n situatie. Logisch! Je kunt altijd langskomen om kennis te maken, te kijken of het klikt en/of om de fotostudio te bekijken. Maak dan wel even een afspraak van tevoren, zodat wij jij/jullie in alle rust en ruimte kunnen ontvangen.

 

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better