Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun broertje(s) en/of zusje(s). Zijn ze ongeduldig of snel afgeleid? Geen zorgen, onze kinderfotograaf is wel wat gewend.

 

Wat is het? 

Een kinderfotoshoot is een professionele shoot speciaal voor kinderen: van kinderportretten en actiefoto’s tot aan groepsfoto’s samen met andere broertjes en/of zusjes.

Voor wie is het? 

De fotoshoot is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Van baby’s en peuters tot tieners of twintigers.

Wat kost het? 

De prijs is vanaf €100, en geldig voor één kind. Per extra kind betaal je een meerprijs van €25. Deze prijs is inclusief een vergroting van 20 x 20 cm.

Aanbieding 

Nu je er toch bent, kun je ook profiteren van onze andere diensten tegen een minimaal tarief. Misschien wil je al een lange tijd een nieuwe profielfoto (formeel of informeel). Voor een extra opname betaal je nu slechts €25 extra!

Afspraak maken

 

Portfolio

Even voorstellen

Een fotosessie is een intiem moment, maar voor sommigen ook ongemakkelijk. Het is dan wel zo fijn om te weten met wie je te maken hebt en dit moment deelt. Wij stellen ons daarom graag aan je voor. Ons team bestaat uit een aantal fotografen, marketeer en archiefbeheerder/administratief medewerker. Wil je weten wat wij allemaal doen en wie wij nou eigenlijk zijn?

Lees verder

 

Wil je een afspraak maken? Of heb je vragen en wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Onze fotografie

Wij hebben 25 jaar ervaring in verschillende soorten fotografie, waaronder kinderfotografie. Maar wellicht dat je onze andere fotoshoots ook interessant vindt.

Familiefotografie

 

Meer informatie

Fotografie op locatie - Van Hees Fotografie

Fotografie op locatie

 

Meer informatie

Newborn fotografie

 

Meer informatie

 

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. 

 

Offerte aanvragen

 

Velen klanten gingen je voor

Natascha, jij bent echt een topfotograaf! Je levert super mooi werk af. Heel erg blij mee! 

- Wilma & Natasja

Al tien jaar lang heeft Natascha alle belangrijke momenten in ons leven op een geweldige manier vastgelegd. Onder andere onze bruiloft, zwangerschappen, foto’s voor de geboortekaartjes en altijd in de kenmerkende, herkenbare stijl, waardoor alle foto’s altijd goed bij elkaar passen. We hopen minimaal de volgende tien jaar nog vaak met de jongens langs te komen!

- Bart

Natascha heeft prachtige foto’s gemaakt. Ter herinnering aan ons trouwen. In een ontspannen en relaxte sfeer. Voor ons was het vanaf begin duidelijk dat zij diegene zou zijn die onze reportage van ons gezin zou gaan maken. Ze neemt alle tijd voor je. Een zeer professionele topfotografe.

- Nicole

Topfotografe met een passie voor haar werk.

- Albert

Vandaag heb ik het allermooiste cadeau gekregen wat ik mij kon wensen. Een prachtige foto van mijn twee kinderen! Ze zijn prachtig geworden. Ik wens iedere ouder zo’n prachtige foto toe, ze zijn op zo’n bijzondere manier vastgelegd. 

- Anja

Dank je wel Natascha, blij dat je mijn kinderen weer zo mooi hebt gefotografeerd. Wat een verassing weer.

- Petra

De beelden die ik heb gekregen, maken mij als moeder nog trotser. Natascha heeft de puurste vorm van onze kindjes weten te vangen in een beeld.

- Maribel & Robbie

Bedankt weer voor de prachtige foto’s Natascha, zo blij mee.

- Naiyara

Weer een top shoot gehad, resultaat is weer fantastisch.

- Michiel

Altijd verzekerd van mooi werk.

- Dennis

Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, professionele aanpak en daardoor geweldige foto’s. Zeer tevreden mee. Goed werk Natascha!

- Marianne, Clyde & Rosa

Wat een ervaring heb ik mogen meemaken. Foto’s van de kinderen laten maken die zo mooi zijn geworden. Ze werkt heel goed samen met kinderen en het eindresultaat is gewoonweg schitterend.

- Bas

Prachtig en authentiek. Een aanrader!

- Kate

 

 

Offerte aanvragen

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. Weet je nog niet zeker waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

 

[ultimate-faqs ]

 

 

Kinderfotoshoot Wormer

Onze kinderen zijn ons meest waardevolle bezit, en alle foto’s van ze zijn ons ook ontzettend dierbaar. Het zijn herinneringen naar bepaalde momenten, of bijzondere levensjaren. Deze momenten willen we ons leven lang blijven koesteren, maar vergeten we wel eens. Met een professionele fotoshoot van je kind(eren) zet je de tijd even stil! Wil je eens wat anders dan de standaard portretfoto’s of wazige IPhone-foto’s? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Unieke kinderfoto’s in Wormer

Foto’s van je kinderen zijn je dierbaar. Maakt niet uit of je ze zelf hebt geschoten of dat ze professioneel gemaakt zijn door een fotograaf. De afwisseling in beelden maakt het juist zo leuk! Zo lang je je kinderen en hun karakter hierin maar kunt herkennen. Vind je dat het weer eens tijd is voor een professionele fotoshoot van je kinderen? Ben je op zoek naar een fotostudio in de omgeving van Wormer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Wij staan voor een persoonlijke aanpak en hebben een ruime ervaring in het maken van kinderfotografie, al 25 jaar. Wij vinden het belangrijk dat de portretten uniek en ongedwongen zijn. Juist de foto’s waarbij die unieke trekjes, zoals een speels lachje, eigenwijze blik of stoere houding zichtbaar zijn, zijn goud waard. Dat begint bij het op het gemak stellen van het kind.

Soorten kinderfotografie in Wormer

Er zijn talloze soorten en stijlen in kinderfotografie in Wormer. Zo gaat de een voor een kinderportret met een witte achtergrond, en de ander voor grijs of zwart. De een gaat voor een speels portret, de ander voor geposeerd. Misschien zie je wel graag een ‘actiefoto’ van je kind, bijvoorbeeld spelend met een bal of knuffel, of zelfs springend. Alles kan en niets is te gek. Van tevoren inventariseren wij jullie wensen, zodat wij ons zo goed mogelijk kunnen voorbereiden en met jullie mee kunnen denken. Want een kindershoot moét enigszins voorbereid worden. Wil je meer informatie of heb je vragen over onze kinderfotografie? Neem dan contact met ons op.

Gerenommeerde kinderfotograaf in omgeving Wormer

Het maken van kinderfoto’s in Wormer vraagt om een andere aanpak dan bij volwassenen. Bij kinderen heb je met allerlei factoren te maken, dit is afhankelijk van de leeftijd. Een tiener kan snel verveeld raken, een peuter kan weglopen van de setting en een baby kan in tranen uitbarsten. Onze kinderfotografen hebben hier een ruime ervaring in en weten hoe zij moeten handelen in dit soort situaties. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde kinderfotograaf in de omgeving Wormer.

Fotostudio Wormer

Wij maken onze kinderportretten in onze fotostudio in Volendam, dit is op ca. 25 minuten reisafstand vanaf Wormer. Onze studio is gemakkelijk te bereiken met de auto en van verschillende faciliteiten voorzien, zoals een visagieruimte, keuken en toilet. Daarnaast kun je gratis parkeren voor de deur. Ideaal met kinderen! Je kunt er ook voor kiezen je kind(eren) te laten fotograferen op locatie. Heb je zelf een locatie op het oog of wil je dat wij dit uitkiezen a.d.h.v. je wensen? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee! 

 

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better