Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun Verlegen, ondeugend, vrolijk en nieuwsgierig: als je klein bent, hoort het er allemaal bij. Met een tijdloos kinderportret krijgt elke emotie de ruimte en leggen we kinderen van alle leeftijden vast, van peuters tot tieners. Alleen, of gezellig samen met hun broertje(s) en/of zusje(s). Zijn ze ongeduldig of snel afgeleid? Geen zorgen, onze kinderfotograaf is wel wat gewend.

 

Wat is het? 

Een kinderfotoshoot is een professionele shoot speciaal voor kinderen: van kinderportretten en actiefoto’s tot aan groepsfoto’s samen met andere broertjes en/of zusjes.

Voor wie is het? 

De fotoshoot is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Van baby’s en peuters tot tieners of twintigers.

Wat kost het? 

De prijs is vanaf €100, en geldig voor één kind. Per extra kind betaal je een meerprijs van €25. Deze prijs is inclusief een vergroting van 20 x 20 cm.

Aanbieding 

Nu je er toch bent, kun je ook profiteren van onze andere diensten tegen een minimaal tarief. Misschien wil je al een lange tijd een nieuwe profielfoto (formeel of informeel). Voor een extra opname betaal je nu slechts €25 extra!

Afspraak maken

 

Portfolio

Even voorstellen

Een fotosessie is een intiem moment, maar voor sommigen ook ongemakkelijk. Het is dan wel zo fijn om te weten met wie je te maken hebt en dit moment deelt. Wij stellen ons daarom graag aan je voor. Ons team bestaat uit een aantal fotografen, marketeer en archiefbeheerder/administratief medewerker. Wil je weten wat wij allemaal doen en wie wij nou eigenlijk zijn?

Lees verder

 

Wil je een afspraak maken? Of heb je vragen en wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Onze fotografie

Wij hebben 25 jaar ervaring in verschillende soorten fotografie, waaronder kinderfotografie. Maar wellicht dat je onze andere fotoshoots ook interessant vindt.

Familiefotografie

 

Meer informatie

Fotografie op locatie - Van Hees Fotografie

Fotografie op locatie

 

Meer informatie

Newborn fotografie

 

Meer informatie

 

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder!

 

Neem contact op

 

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. 

 

Offerte aanvragen

 

Velen klanten gingen je voor

Natascha, jij bent echt een topfotograaf! Je levert super mooi werk af. Heel erg blij mee! 

- Wilma & Natasja

Al tien jaar lang heeft Natascha alle belangrijke momenten in ons leven op een geweldige manier vastgelegd. Onder andere onze bruiloft, zwangerschappen, foto’s voor de geboortekaartjes en altijd in de kenmerkende, herkenbare stijl, waardoor alle foto’s altijd goed bij elkaar passen. We hopen minimaal de volgende tien jaar nog vaak met de jongens langs te komen!

- Bart

Natascha heeft prachtige foto’s gemaakt. Ter herinnering aan ons trouwen. In een ontspannen en relaxte sfeer. Voor ons was het vanaf begin duidelijk dat zij diegene zou zijn die onze reportage van ons gezin zou gaan maken. Ze neemt alle tijd voor je. Een zeer professionele topfotografe.

- Nicole

Topfotografe met een passie voor haar werk.

- Albert

Vandaag heb ik het allermooiste cadeau gekregen wat ik mij kon wensen. Een prachtige foto van mijn twee kinderen! Ze zijn prachtig geworden. Ik wens iedere ouder zo’n prachtige foto toe, ze zijn op zo’n bijzondere manier vastgelegd. 

- Anja

Dank je wel Natascha, blij dat je mijn kinderen weer zo mooi hebt gefotografeerd. Wat een verassing weer.

- Petra

De beelden die ik heb gekregen, maken mij als moeder nog trotser. Natascha heeft de puurste vorm van onze kindjes weten te vangen in een beeld.

- Maribel & Robbie

Bedankt weer voor de prachtige foto’s Natascha, zo blij mee.

- Naiyara

Weer een top shoot gehad, resultaat is weer fantastisch.

- Michiel

Altijd verzekerd van mooi werk.

- Dennis

Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, professionele aanpak en daardoor geweldige foto’s. Zeer tevreden mee. Goed werk Natascha!

- Marianne, Clyde & Rosa

Wat een ervaring heb ik mogen meemaken. Foto’s van de kinderen laten maken die zo mooi zijn geworden. Ze werkt heel goed samen met kinderen en het eindresultaat is gewoonweg schitterend.

- Bas

Prachtig en authentiek. Een aanrader!

- Kate

 

 

Offerte aanvragen

Wil je een offerte aanvragen? Onze offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend. Weet je nog niet zeker waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

 

[ultimate-faqs ]

 

 

Kinderfotoshoot Zaandam

 

Fotografie kinderen in Zaandam

Kinderfotografie in Zaandam is één van de meest waardevolle soorten fotografie voor ouders.  Je laat je kind vastleggen op beeld en geniet er jaren van. Het is een herinnering naar een bepaald levensjaar. Sommige ouders kiezen er zelfs voor om hun kinderen jaarlijks te laten fotograferen, om zo de verschillen door de jaren heen beter zichtbaar te maken. Wij vinden het belangrijk dat het kind zichzelf kan zijn, en dat je dit ook terugziet op de foto’s. Juist die eigenwijze blik, speelse lachje of schattige verlegenheid maakt ieder kind uniek.

Kinderfoto’s Zaandam

Onze fotostudio bevindt zich op ca. 25 minuten rijden vanaf Zaandam, namelijk in Volendam. De studio is gemakkelijk te bereiken met de auto. Daarnaast kun je gratis parkeren voor onze deur. De fotostudio is van alle gemakken voorzien en ingericht op het ontvangen van kleine kinderen. In onze studio hebben we tevens de beschikking over een aantal meubelstukken. Wellicht vind je het leuk om je kind(eren) te laten fotograferen op een krukje, bankje, of een poef. Je bent ook vrij om dingen van thuis mee te nemen, bijvoorbeeld het antieke stoeltje van oma, of iets vertrouwds, zoals zijn/haar favoriete knuffel. Niet alleen leuk voor de foto, maar ook fijn voor de kleintjes.

 

Bijzondere kinderportretten in Zaandam

Het kan zijn dat je al weet wat voor soort portretten je van je kind(eren) wilt. Dat is fijn! Wanneer je dit nog niet weet, dan kun je altijd contact opnemen voor persoonlijk advies. Middels het stellen van de juiste vragen en jarenlange ervaring weten wij dit vrij snel inzichtelijk te maken. Wij streven naar het beste resultaat en vinden het belangrijk dat jullie een goed gevoel overhouden aan de kinderfotoshoot in Zaandam. Het is daarom belangrijk dat jullie wensen en verwachtingen van tevoren helder zijn.

Kinderfotografen met ruime ervaring in Zaandam

Wij werken met zeer ervaren kinderfotografen in Zaandam, maar ook met ervaren starters. Wij leren hen de fijnste kneepjes van het vak. Soms kun je kiezen voor een junior kinderfotograaf en profiteer je van een gereduceerd tarief. Dit is echter niet altijd mogelijk, omdat starters blijven en gaan. 

Vind je het spannend om een fotoshoot in te plannen voor je kind(eren), omdat je niet weet hoe zij op deze situatie zullen reageren? Of hoe zij zullen reageren op de fotograaf? Begrijpelijk. Je kunt altijd een telefonische kennismaking inplannen of langskomen met je kind(eren) in de studio. Maak wel van tevoren een afspraak, zodat wij jullie in alle ruimte en rust kunnen ontvangen.

 

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better