Archief van
Archieven: Testimonials

Maribel & Robbie

Maribel & Robbie

De beelden die ik heb gekregen, maken mij als moeder nog trotser. Patricia heeft de puurste vorm van onze kindjes weten te vangen in een beeld.

Lees Meer Lees Meer

Cynthia & Remco

Cynthia & Remco

Patricia is een professionele fotografe, die vol passie haar werk maakt. Je merkt aan alles dat ze geniet van haar werk, wat je vervolgens terugziet in de beelden.

Lees Meer Lees Meer

Anja

Anja

Vandaag heb ik het allermooiste cadeau gekregen wat ik mij kon wensen. Een prachtige foto van mijn twee kinderen! Ze zijn prachtig geworden. Ik wens iedere ouder zo’n prachtige foto toe, ze zijn op zo’n bijzondere manier vastgelegd. 

Lees Meer Lees Meer

Bart

Bart

Al tien jaar lang heeft Natascha alle belangrijke momenten in ons leven op een geweldige manier vastgelegd. Onder andere onze bruiloft, zwangerschappen, foto’s voor de geboortekaartjes en altijd in de kenmerkende, herkenbare stijl, waardoor alle foto’s altijd goed bij elkaar…

Lees Meer Lees Meer

Bas

Bas

Wat een ervaring heb ik mogen meemaken. Foto’s van de kinderen laten maken die zo mooi zijn geworden. Ze werkt heel goed samen met kinderen en het eindresultaat is gewoonweg schitterend.

Lees Meer Lees Meer

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better