Prijzen

Onze tarieven zijn gebaseerd op de ervaring van onze fotografen. Wij werken met ervaren professionals. Op de verschillende pagina’s onder ons portfolio vind je de prijzen van de betreffende fotografie. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

 

Van Hees Fotografie - Patricia & Natascha

Fotografen
Natascha en Patricia zijn onze fotografen en hebben twintig jaar ervaring in verschillende soorten fotografie: van kinderfotografie tot zakelijke profielfoto’s. Ze houden van de authenticiteit van de mens en laten dit terugkomen in het beeld. De getoonde prijzen zijn onze vaste prijzen en gebaseerd op de duur van de sessie.

Op aanvraag

Van Hees Fotografie - Kunst

Interieurstuk
Ben je opzoek naar een nieuw interieurstuk en wil je iets unieks? Wij maken een bijzonder stukje kunst voor aan de muur. Er gelden geen regels, geen beperkingen. We kijken naar je interieur en maken een voorstel dat volledig hierbij past. Heb je specifieke wensen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres, we denken graag met je mee. 

Op aanvraag

Van Hees Fotografie - studio

Studioverhuur
Op zoek naar een professionele fotostudio in Volendam? Onze moderne en lichte ruimte kan per uur worden gehuurd door particulieren en bedrijven. De studio biedt plek voor ca. 12 personen en is van alle gemakken voorzien, van een wc en keuken tot een aparte ruimte voor visagie. Voor de deur kun je gratis parkeren.

Op aanvraag

 

 

Deze klanten gingen je voor

Natascha, jij bent echt een topfotograaf! Je levert super mooi werk af. Heel erg blij mee! 

- Wilma & Natasja

Al tien jaar lang heeft Natascha alle belangrijke momenten in ons leven op een geweldige manier vastgelegd. Onder andere onze bruiloft, zwangerschappen, foto’s voor de geboortekaartjes en altijd in de kenmerkende, herkenbare stijl, waardoor alle foto’s altijd goed bij elkaar passen. We hopen minimaal de volgende tien jaar nog vaak met de jongens langs te komen!

- Bart

Natascha heeft prachtige foto’s gemaakt. Ter herinnering aan ons trouwen. In een ontspannen en relaxte sfeer. Voor ons was het vanaf begin duidelijk dat zij diegene zou zijn die onze reportage van ons gezin zou gaan maken. Ze neemt alle tijd voor je. Een zeer professionele topfotografe.

- Nicole

Topfotografe met een passie voor haar werk.

- Albert

Vandaag heb ik het allermooiste cadeau gekregen wat ik mij kon wensen. Een prachtige foto van mijn twee kinderen! Ze zijn prachtig geworden. Ik wens iedere ouder zo’n prachtige foto toe, ze zijn op zo’n bijzondere manier vastgelegd. 

- Anja

Dank je wel Natascha, blij dat je mijn kinderen weer zo mooi hebt gefotografeerd. Wat een verassing weer.

- Petra

De beelden die ik heb gekregen, maken mij als moeder nog trotser. Natascha heeft de puurste vorm van onze kindjes weten te vangen in een beeld.

- Maribel & Robbie

Bedankt weer voor de prachtige foto’s Natascha, zo blij mee.

- Naiyara

Weer een top shoot gehad, resultaat is weer fantastisch.

- Michiel

Altijd verzekerd van mooi werk.

- Dennis

Vriendelijke ontvangst, duidelijke afspraken, professionele aanpak en daardoor geweldige foto’s. Zeer tevreden mee. Goed werk Natascha!

- Marianne, Clyde & Rosa

Wat een ervaring heb ik mogen meemaken. Foto’s van de kinderen laten maken die zo mooi zijn geworden. Ze werkt heel goed samen met kinderen en het eindresultaat is gewoonweg schitterend.

- Bas

Prachtig en authentiek. Een aanrader!

- Kate

 

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better